Ja és aquí el primer FUT Champions! Et deixem un equip assequible per a jugar sense por

En la segona participació d’en Berni (@BerniFUT) a la nostra web, ens porta un nou equip inicial, aquesta vegada una mica més car. Aquest equip té un cost aproximat de 100.000 monedes. La lliga triada en aquest cas és la Premier League, una lliga que a la llarga, tothom vol tenir. Anem a veure com aquest equip ens pot fer el FUT Champions de demà una mica més fàcil

L’equip està pensat per una tàctica amb bandes i 3 migcampistes.

 

L’equip d’en Berni – Setmana 2

En aquest equip que et proposo, podem trobar algun jugador una mica més car comparat amb la resta de l’11, com és el cas de Rodrigo o de Ndidi. També teniu altres alternatives dins la mateixa Premier que poden ser més econòmiques.

Formació 4-3-3 amb MCO que utilitzarem. Opció més defensiva, una 4-2-3-1 amb bandes.

 

 

PORTERIA

RUI PATRICIO (POR)

Tenim un porter de 190cm (important l’alçada), de mitja 84 amb uns números molt compensats.

 

 

DEFENSA

TIERNEY (LTI) – BAILLY (DFC)  – TOMORI (DFC) – FREDERICKS (LTD)

Us aconsello una defensa semblant a aquesta, ja que és de les opcions més bones a la Premier.

Defensa ràpida i que compleix a la perfecció.

El preu dels jugadors no és molt elevat, al mercat tenim centrals a un preu desorbitat. Bailly i Tomori són una bona opció.

Els laterals són ràpids, defensivament correctes. Els laterals de més nom el preu és multiplica, en un equip inicial no pagaria molt per un lateral.

 

 

MIG CAMP

GBAMIN (MC) – LO CELSO (MCO) – NDIDI (MC)

El mig camp consta de 2 mitjos més destructius i defensius que compleixen a la perfecció, amb una passada i una agilitat correctes.  El cost de Ndidi és d’unes 20-25 mil monedes, una opció barata podria ser Kovacic, tot i que seria un MC més creatiu.

El MCO que us proposo avui és un jugador creatiu amb passada, amb una velocitat i tir decents.

 

DAVANTERA

ANDERSON (EI) – RODRIGO (DC) – PEPÉ (ED)

Avui us proposo aquest trident per la davantera.

Consta de 2 extrems amb velocitat però també amb bon tir de fora l’àrea. De les millors opcions per començar amb una Premier League barata.

Per acabar, de DC tenim a Rodrigo, una molt bona opció per començar, tot i que el preu aproximat és de 30-35 mil monedes. Un davanter molt ràpid, amb bona agilitat i molt bona definició amb l’esquerra. Una altra opció seria Antonio, el rendiment no seria el mateix…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *