FDC i BASE eSports Agency s’uneixen per crear la I Lliga BASE FDC

FDC dóna un pas endavant i crea la primera lliga per a jugadors de eSports de FIFA que representin el seu club oficial a Catalunya. La lliga es desenvoluparà a FIFA 21, a la plataforma PS4, en horari intersetmanal. Aquesta lliga rebrà el nom de Lliga BASE FDC, anomenada així degut a la unió del nostre portal web amb l’agència de gestió de eSports BASE.

Figueres, Sant Andreu, Europa, Terrassa i d’altres per confirmar participaran a la I lliga BASE FDC. Tot i ser la primera lliga d’aquest estil que organitzem al web, comptarem amb un premi econòmic de 150 euros a repartir entre els tres primers.

Els diferents participants jugaran dins de la modalitat FIFA Ultimate Team, on cadascú podrà crear el seu equip amb els jugadors i la Lliga / País que prefereixin.

Els horaris de la lliga es determinaran setmanalment. Sempre, però, es jugarà la lliga de dilluns a dijous. Els partits es retransmetran en directe per twitch, comentant en català – en directe- alguns d’ells.

El format serà d’una jornada per setmana en modalitat “lliga regular” amb partits d’anada i tornada, playoff i final. El Campió s’emportarà 100 euros, el subcampió 30 i el tercer classificat, 20.

Si esteu interessats en participar, necessiteu representar un club oficial català als eSports. Pot ser de qualsevol divisió Per a gestionar la vostra participació, envieu un correu electrònic a info@basesportsagency.com i us asessoraran sense cap compromís.

Si venieu buscant clubs pro, no us preocupeu; farem també una lliga d’aquesta modalitat de FIFA. Més informació pròximament 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *