BASE eSports Agency és el nostre principal patrocinador de cara als nous esdeveniments que estan per arribar al web. Coneix de més a prop a què es dediquen

 

BASE eSports Agency neix amb l’objectiu de connectar i vincular a jugadors, clubs i institucions esportives al món dels eSports. Per a això, comptem amb professionals amb dilatada experiència tant en les relacions i el màrqueting amb diferents clubs esportius com en els esports electrònics.

Oferim els nostres serveis com a agència a tots els clubs i institucions esportives interessats a endinsar-se en el cada vegada més poblat món dels esports electrònics.

Realitzem un estudi de costos ajustat a les necessitats i possibilitats del club, oferim serveis que van des de la creació de l’equip des de zero (Imatge corporativa i pla d’acció, Mánager, plantilla de jugadors i participació en competicions) fins a creació de campanyes publicitàries i / o de promoció del projecte mitjançant la creació de continguts audiovisuals, gràfics, aparició en pàgines web de referència de la comunitat eSports o en xarxes socials entorn a les competicions que disputi el club o institució en videojocs com a FIFA, NBA 2K, Rocket League o similars.

Per a això, comptem amb una bossa de professionals del sector dels esports electrònics que s’encarregaran de realitzar el millor projecte possible per al club, tant com si es desitja començar des de zero o, per contra, es busca donar un nou enfocament o professionalitzar la secció.

Actualment, l’agencia compta amb la representació de quatre jugadors d’àmbit català: Ruizan de l’Europa, Eduus del Terrassa, Marc de la Montanyesa i Garandll del Figueres eSports. Podeu consultar el web a basesportsagency.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *