A quina divisió de la VFO jugarà cada equip català?

Com al principi de cada temporada de la VFO, fem un repàs als grups i divisions que ocuparan els nostres equips de casa a la competició que comença el proper 16 de novembre 

Després d’una temporada 8 amb més tristeses que alegries, en general, pels equips catalans a la VFO, la temporada 9 comença com tot un repte per a tots els conjunts

Primera divisió

L’RCD Espanyol serà l’únic representant català a la màxima categoria de la VFO. Amb un bloc una mica canviat però amb les ganes de guanyar intactes, els pericos cercaran lluitar pel titol en una primera divisió molt competida

 

Segona divisió

Nàstic i Pobla seran els dos representants catalans a segona. El Nàstic s’ha refet completament després de la sortida de Villermo i la Pobla ha patit també molts canvis, amb la sortida de jugadors “clàssics” com BrodaPawa, PawaBroda o Delgadito. L’objectiu del Nàstic no està clar després de refer la plantilla, però de ben segur que passa per no patir. La Pobla tractarà de, com a minim, repetir la temporada anterior. Desitgem també sort al Sabadell, tot i no tenir oficialitat per part del club real.

 

Tercera Divisió

 

El Terrassa CF eSports serà l’únic representant a Tercera. Els de Galeano , nou capità del projecte, tractaran de no patir amb una plantilla renovada al 100% després de la sortida de l’antic mànager, Yeray, i de tota la seva plantilla. Repte complicat per un Terrassa amb pocs jugadors amb experiència a tercera

 

Quarta Divisió

UESA, Europa, Lleida, Montanyesa i AE Can Mas competiran a la quarta categoria de la VFO. Lleida, Europa i Can Mas han quedat enquadrats al mateix grup, el C, mentre que UESA i Montanyesa jugaran al D i al A respectivament. Divisió complicada per a tots, tot i que equips com la UESA (que ja va superar la categoria fa un parell d’anys) o la Montanyesa (asidua de les posicions altes) tenen la mesura més presa que equips com l’Europa o el Lleida, que porten temporades patint per no baixar

 

Cinquena i Regional

UE Segur de Calafell i UE Maçanet son els dos equips catalans a cinquena. L’objectiu dels calafellencs hauria de ser pujar l’abans possible, doncs venen de quarta.  El Maçanet és una incògnita. A regional començarà el Mataró i seguirà el filial del Terrassa. El Reus RN jugarà també a Regional.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *