La UE Segur de Calafell eSports aconsegueix l’ascens

Els calafellencs superen tres rondes de playoff per accedir per primer cop a la Quarta Divisió de la VFO 

Bones noticies pel fútbol digital català en una temporada amb poques alegries. Els tarragonins van aconseguir superar ahir la tercera ronda de Playoff d’ascens superant a Eternal Team amb un decisiu gol de Besieger13.

Després d’unes eliminatòries complicades i d’una meritòria tercera posició a la Cinquena divisió , guanyada pel Salamanca, els de Segur de Calafell encaren una nova temporada a la que potser és la categoría on es nota més el salt de nivell

Tota la sort del mòn pels calafellencs a la Quarta Divisió!

 

Castellà

Los calafellenses superan tres rondas de playoff para acceder por primera vez a la Cuarta División de la VFO

Buenas noticias para el fútbol digital catalán en una temporada con pocas alegrías. Los tarraconenses lograron superar ayer la tercera ronda de Playoff de ascenso superando a Eternal Team con un decisivo gol de Besieger13.

Tras unas eliminatorias complicadas y de una meritoria tercera posición en la Quinta división, ganada por el Salamanca, los de Segur de Calafell encaran una nueva temporada en la que quizás es la categoría donde se nota más el salto de nivel.

Toda la suerte del mundo para los calafellenses a la Cuarta División

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *