L’Europa eSports fa història i guanya la Quarta Divisió

Els escapulats trenquen tots els pronòstics després de dues temporades gairebé en descens a la Cinquena divisió i guanyen la lliga

Festa total als eSports del CE EUROPA, la secció d’eSports del club de gràcia es va renovar per complet de la mà de Beltry i Joanpe08 i l’arribada de jugadors amb experiència i d’altres que van resultar tot un descubriment suposa el primer títol nacional per l’Europa

Després d’una temporada molt lluitada, on només es van perdre cinc partits i empatar altres tres, les divuit victòries dels escapulats a la lliga ( algunes de molt importants com les d’Extremadura, Atenea, Toxic i Montañesa) han significat no només guanyar la lliga, sinò pujar a la tercera divisió de la VFO

A la primera volta, els graciencs van tancar els primers 13 partits amb 4 derrotes, un empat i 8 victòries. Tot i no ser números de campió, només es va acabar a 3 punts del líder.

A la segona volta, l’arribada de MiguelCheca i l’idili de ForeverLobster de cara al gol, sumat amb la bona defensa, un Estiven espectacular a la porteria i un mig del camp que, tot i ser una mica irregular però amb brots verds i un Raspu insuperable, va funcionar molt bé quan havia de fer-ho, va portar als de Beltry i aixecar el titol i fer d’aquesta la temporada més important en la història europeísta

 

Castellano

Los escapulados rompen todos los pronósticos tras dos temporadas casi en descenso a la Quinta división y ganan la liga

Fiesta total en los eSports del CE EUROPA, la sección de deportes del club de gracia se renovó por completo de la mano de Beltry y Joanpe08 y la llegada de jugadores con experiencia y otros que resultaron todo un descubrimiento supone el primer título nacional para Europa

Después de una temporada muy luchada, donde sólo se perdieron cinco partidos y empatar otros tres, las dieciocho victorias de los escapulados en la liga (algunas muy importantes como las de Extremadura, Atenea, Toxic y Montañesa) han significado no sólo ganar la liga, sino subir a la tercera división de la VFO

En la primera vuelta, los gracienses cerraron los primeros 13 partidos con 4 derrotas, un empate y 8 victorias. Aunque no números de campeón, sólo se terminó a 3 puntos del líder.

En la segunda vuelta, la llegada de MiguelCheca y el idilio de ForeverLobster de cara al gol, sumado con la buena defensa, un estiva espectacular en la portería y un centro del campo que, a pesar de ser un poco irregular pero con brotes verdes, con un Raspu insuperable funcionó muy bien cuando tenía que hacerlo, llevó a los de Beltry y levantar el título y hacer de esta la temporada más importante en la historia europeísta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *