El Lleida es queda a les portes de la glòria

El Lleida no pot superar el Mancheste Pity als playoffs d’ascens a tercera i es queda sense ascens 

Desenllaç trist pels eSports de la UE Lleida. Els de Markitos, Tyson i companyia no van poder rematar una gran temporada on tot indicava que es podía guanyar la lliga i ser equip de tercera sense passar pel Playoff

Tot i ser liders durant gran part de la temporada, els de Terra ferma no van ser capaços de superar el quart classificat del grup A (2-1 al format BO3),  ara ja equip de tercera , i ho tornaran a intentar la temporada vinent, però amb un equip gairebé nou.

Tot i l’arribada de jugadors amb nivell per a la categoría, com Hicham, Sensi, Pirce o Mago, els lleidatans van fallar als moments clau. Tot i aixó, la temporada es pot qualificar d’excel.lent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *