Els vuitens de final de la Copa Catalunya FDC ja tenen guanyadors

Lleida, UESA, Mataró, Pobla, Terrassa i Academia, Espanyol i Llefià son els vencedors de la primera ronda de la II edició de la Copa Catalunya FDC

El Lleida, en un dels partits comentats en directe de la nit, es va imposar amb certes dificultats a la UE Figueres, que s’estrena en competicions FDC. El 2-3 final dona el pas a la següent ronda als lleidatans, que se les veuran amb la UESA.

El Sant Andreu, amb doblet de Menotti, va poder empatar a dos gols davant el nou projecte del Nàstic de Tarragona els eSports. Als penals, però, els andreuencs van tenir la sort de cara i van avançar de ronda

El Mataró va donar la sorpresa i es va imposar al Segur de Calafell, recentment guanyador del Playoff d’ascens a Quarta divisió. Els mataronins van avançar-se per dos cops en el marcador i els calafellencs van retallar distàncies, però no va ser suficient.

El rival dels de la capital del Maresme serà la Pobla de Mafumet eSports, que va vèncer amb solidesa la Guineueta per 4-2.

A l’altre banda del quadre, un gol solitari de Jaimepons després d’una jugada preparada de falta va donar la victòria al Terrassa per la mínima davant una Montanyesa combativa. El rival dels terrassencs serà, precisament, el seu filial: El Terrassa Stars va golejar amb contundència el AEILL Cerdanyola.

L’Espanyol va avançar de ronda després d’imposar-se al Europa per 3-1. Els pericos es van avançar amb un gol de penal de Kilianeltete, mentre que els escapulats van empatar amb una magistral contra que va rematar Joanpe. A la segona part, l’Espanyol va tornar a marcar de penal i va tancar el partit en una contra.

En l’ultima eliminatòria, el Llefià es va emportar el derbi amb el Montgat per un clar 0-2.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *