FilosoferOne, nou comentarista oficial pels torneigs FDC

El nostre portal i el comentarista de partits de FIFA virtuals, FilosoferOne (Valladolid, 1992) s’asocien per a la retransmissió i comentaris en directe dels partits de les properes edicions de la Copa Catalunya FDC i el Torneig dels Històrics del nostre web. Podeu seguir-lo a twitch.tv/filosoferone

Acord històric pels interessos d’ambdues parts amb l’arribada de Jorge, alies FilosoferOne, a la creació de continguts de FDC. El comentarista vallisoletà es troba a la disciplina d’Algiròs eSports però aixó no l’impideix formar part del web als nostres torneigs.

En Jorge és educador social i ara, al món dels eSports, és comentarista i streamer. Aquesta és una passió que li ve de lluny, doncs sempre ha somiat en poder dedicar-s’hi. Tot i portar menys d’un any amb aquesta feina, és un comentarista sobradament preparat, cosa que ja ha demostrar amb els partits de la II edició de la Copa Catalunya que ja ha comentat, destacant la gran final que es va emportar l’RCD Espanyol eSports.

En Jorge es compromet indefinidament amb nosaltres , doncs, per a comentar els tornéis de més èxit al panorama dels eSports de FIFA catalans

 

Castellano

Nuestro portal y el comentarista de partidos de FIFA virtuales, FilosoferOne (Valladolid, 1992) se asocian para la retransmisión y comentarios en directo de los partidos de las próximas ediciones de la Copa Cataluña FDC y el Torneo de los Históricos de nuestra web. Seguidlo en twitch.tv/filosoferone

Acuerdo histórico para los intereses de ambas partes con la llegada de Jorge, alias FilosoferOne,  para la creación de contenidos de FDC. El comentarista vallisoletano se encuentra en la disciplina de Algirós deporte pero esto no le impide formar parte de la web en nuestros torneos.

En Jorge es educador social y ahora, en el mundo de los eSports, es comentarista y streamer. Esta es una pasión que le viene de lejos, pues siempre ha soñado en poder dedicarse. A pesar de llevar menos de un año con este trabajo, es un comentarista sobradamente preparado, algo que ya ha demostrado con los partidos de la II edición de la Copa Cataluña que ya ha comentado, destacando la gran final que se llevó el RCD Espanyol eSports.

En Jorge se compromete indefinidamente con nosotros, pues, para comentar los torneos de más éxito en el panorama de los eSports de FIFA catalanes

 

 

Benvingut a FDC, Jorge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *