Després d’un estiu per desconnectar del món virtual, FDC torna per realitzar els seus ja clàssics torneigs… aquest cop a tres plataformes!

La III edició de la Copa Catalunya FDC ja és aquí. Després de les dues victòries de l’Espanyol, els pericos jugaran la Supercopa catalana i, per primer cop, tindrem un campió inèdit a la competició.

Així doncs, l’Espanyol competirà amb un rival català encara per determinar a la Supercopa de Catalunya a la nova PlayStation 5, mentre que la resta d’equips catalans ho faran a PS4.
Però la Supercopa de Catalunya FDC no es quedarà només a PS5, ja que per primer cop, FDC farà extensiu el seu Torneig a Xbox, on la Supercopa catalana de la plataforma la jugaran el Nàstic de Tarragona i l’Europa.
Cal afegir que els partits es jugaran entre el 19 i el 22 d’octubre i que el guanyador tindrà trofeu físic, entregat en mà als clubs
D’altra banda, el comentarista FilosoferOne comentarà tots els partits i aquests es quedaran gravats a YouTube.
També recordar que cerquem col.laboradors per a poder continuar el projecte, així com patrocinadors del mateix.
CASTELLANO
Después de un verano para desconectar de el mundo virtual, FDC vuelve para realizar sus ya clásicos torneos… esta vez en tres plataformas!

La III edición de la Copa Cataluña FDC ya es aquí. Después de las dos victorias del Espanyol, los pericos jugarán la Supercopa catalana y, por primera vez, tendremos un campeón inédito en la competición.

Así pues, el Espanyol competirá con un rival catalán aún por determinar en la Supercopa de Cataluña a la nueva PlayStation 5, mientras que el resto de equipos catalanes lo harán a PS4.
Pero la Supercopa de Cataluña FDC no se quedará solo a PS5, puesto que por primera vez, FDC hará extensivo su Torneo en Xbox, donde la Supercopa catalana de la plataforma la jugarán el Nàstic de Tarragona y el Europa.

Hay que añadir que los partidos se jugarán entre el 19 y el 22 de octubre y que el ganador tendrá trofeo físico, entregado en mano a los clubes

Por otro lado, el comentarista FilosoferOnecomentará todos los partidos y estos se quedarán grabados en YouTube.

También recordar que buscamos colaboradores para poder continuar el proyecto, así como patrocinadores del mismo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *