Enguany organitzem la III edició de la Copa Catalunya FDC. El torneig tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre i comptarà amb la presència de clàssics de la competició, però també amb nouvinguts. Podreu seguir la competició a twitch.tv de la mà del nostre comentarista, Filosoferone. 

El sorteig de la competició es realitzará el proper dimecres 13/10 i la III edició de la Copa Catalunya FDC començarà el proper dimarts 19/10 amb els quarts de final a les 22:30

Us presentem els participants:

Nàstic eSports: El Nàstic és un clàssic a la competició. A la VFO són a la Tercera Divisió i van aconseguir un meritori cinqué lloc a la classificació després de canviar tot el bloc, des del mànager fins als jugadors. És un dels favorits

Lleida eSports: El Lleida s’ha renovat per complet i jugarà aquesta temporada a la Tercera Divisió de la VFO. Amb la capitania de Xhuloco i Tyson, els de la Terra Ferma son un seriós candidat a tot a PS4.

Europa eSports: Els graciencs, després d’una gran remuntada a la VFO i d’un 2021 amb dos titols (4 Divisió VFO i 3 divisió North VPG) , tenen per endavant tot un repte: millorar la sisena posició a la Tercera Divisió de la VFO. La Copa Catalunya FDC pot ser un bon començament.

UESA eSports: Final de temporada agre pels andreuencs després de remuntar a la quarta divisió de la VFO fins a entrar a playoff d’ascens a tercera. Allà, l’aleshores Segur de Calafell eSports els va eliminar de la ruta per l’ascens. Manté el bloc d’altres temporades i intentarà que aquest sigui el seu any

Pobla eSports: Les seves dues temporades a la VFO a FIFA 21 van estar decepcionants, encadenant dos descensos. Aixó si, els eSports sempre donen segones oportunitats i sens dubte seran un dels rivals que aspirin a tot a la 4 divisió de VFO

CE Mataró eSports: Els mataronins van fer una temporada discreta a la VFO, a cinquena, i tractaran de corregir-ho a FIFA 22. La Copa Catalunya FDC pot ser una bona pedra de toc per saber el nivell real dels maresmencs

UE Figueres eSports: Una temporada dolenta al debut de VFO son les poques dades que tenim dels de l’Alt Empordà, que de ben segur tractaran d’oferir una millor imatge a FIFA 22. És la seva primera participació a la Copa Catalunya

UE Sant Gabriel: Un dels nous als eSports i tota una incògnita. Primera participació a la Copa Catalunya FDC dels de Sant Adrià.

 

 

Castellano

Este año organizamos la III edición de la Copa Cataluña FDC. El torneo tendrá lugar los días 19, 20 y 21 de octubre y contará con la presencia de clásicos de la competición, pero también con recién llegados. Podréis seguir la competición a twitch.tv de la mano de nuestro comentarista, Filosoferone. 

El sorteo de la competición se realitzará el próximo miércoles 13/10 y la III edición de la Copa Cataluña FDC empezará el próximo martes 19/10 con los cuartos de final a las 22:30

Os presentamos los participantes:

Nàstic: El Nàstic es un clásico a la competición. A la VFO son a la Tercera División y consiguieron un meritorio quinto lugar a la clasificación después de cambiar todo el bloque, desde el mànager hasta los jugadores. Es uno de los favoritos

Lleida: El Lleida se ha renovado por completo y jugará esta temporada a la Tercera División de la VFO. Con la capitanía de Xhuloco y Tyson, los de la Tierra Firme sueño un serio candidato a todo a PS4.

Europa: Los graciencs, después de una grande remontada a la VFO y de un 2021 con dos titols (4 División VFO y 3 división North VPG) , tienen por adelantado todo un reto: mejorar la sexta posición a la Tercera División de la VFO. La Copa Cataluña FDC puede ser un buen comienzo.

UESA: Final de temporada agrio por los andreuencs después de remontar en la cuarta división de la VFO hasta entrar a playoff de ascenso a tercera. Allá, el entonces Seguro de Calafell deportes los eliminó de la ruta por el ascenso. Mantiene el bloque otras temporadas e intentará que este sea su año

Pobla: Sus dos temporadas a la VFO a FIFA 21 estuvieron decepcionantes, encadenando dos descensos. Aixó si, los deportes siempre dan segundas oportunidades y sin duda serán uno de los rivales que aspiren a todo a la 4 división de VFO

CE Mataró: Los mataronins hicieron una temporada discreta a la VFO, a quinta, y tratarán de corregirlo a FIFA 22. La Copa Cataluña FDCpuede ser una buena piedra de toque por saber el nivel real de los maresmencs

UE Figueres: Una temporada mala al debut de VFO sueño los pocos datos que tenemos de los del Alt Empordà, que a buen seguro tratarán de ofrecer una mejor imagen a FIFA 22. Es su primera participación a la Copa Cataluña

San Gabriel: Uno de los nueces a los deportes y toda una incógnita. Primera participación a la Copa Cataluña FDC de los de San Adrià.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *