La Supercopa de Catalunya FDC a XBOX ens porta un Europa – Nàstic

La Supercopa de Catalunya FDC engega motors amb l’Europa – Nàstic a la plataforma de XBOX. Ambdòs equips jugaran un matx inèdit a la plataforma de Microsoft el proper 19 d’octubre a les 23:10 de la nit

En joc, el primer títol de campió de la SuperCopa i l’estrena d’un palmarès virtual pels dos equips, neòfits en la consecució de títols catalans.

El Nàstic arriba com a favorit, donada l’experiència dels seus jugadors i la llarga història dels tarragonins a XBOX. Per la seva banda, l’Europa és tota una incògnita: la creació de la nova secció per l’Europa eSports per part de Beltry, i amb els capitans específics GranDito i Yadrux Fenix, dona als graciencs una nova possibilitat de guanyar títols.

El partit serà comentat en directe, i en català, i la competició es jugarà en format partit únic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *