La Supercopa de Catalunya FDC és avui a PS5: Vilassar – Espanyol

L’RCD Espanyol eSports i el nou Vilassar de Mar eSports es veuran les cares en un duel inèdit i en una consola de videojocs inèdita: la PS5, per celebrar la primera edició de la Supercopa de Catalunya FDC a plataformes de Sony. El partit serà el proper 21/10 a les 22:30, en directe i comentat a twitch.tv/filosoferone

El partit arriba en un moment de transició per a ambdòs equips. Espanyol i Vilassar han passat a PS5 i la impossibilitat o dificultat de trobar jugadors per aquesta plataforma es fa cada cop més palesa.

Els blanc-i-blaus han mantigut, però, el bloc d’estrelles amb Salvita, Killian o el fitxatge del mític Pupen, ex jugador perico, que torna a casa.

El Vilassar, per la seva banda, afronta la Supercopa amb tot el bloc del Terrassa, que no seguirà als eSports. Els maresmencs comptaran amb l’experiència de jugadors com Galeano, Silvestre o Rubio.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *