Quin resum faries de la temporada anterior a la VFO? Que creus que us va faltar per a treure millors resultats?

Va ser una temporada poc lineal. Una primera volta on la pilota no volia entrar i una segona on guanyàvem quasi sense voler. Ens va faltar regularitat per poder pujar de manera directa perquè en un playoff t’ho jugues tot a una carta i, malauradament, va sortir creu.

Parla’ns d’altes i baixes. Quines han estat les baixes més sensibles? I els millors fitxatges?

No ha estat un estiu de molts canvis. El més destacable és l’ arribada de l’ Aritz, jugador del primer equip de la UESA. També han arribat Delaweba, un vell conegut d’alguns companys i de Jac, un dels propietaris de l’antic Athans Gaming.

Quins son els objectius per a FIFA 22? Que opines de la nova forma de guanyar punts amb el virtual pro?

Ha arribat un punt, en que l’ objectiu, a més de guanyar, és passar-ho bé. Per sort, ens coneixem fa anys, estem a grups cada nit… Disfrutar passa per ser allò més important. Si després arriben els resultats, encara millor.

Que destacaries del teu equip? Com el veus per afrontar aquesta competició FDC?

Som un equip molt solidari, amb una idea de joc que no es negocia. A més, el fet de coincidir fa tant de temps, fa que es jugui pràcticament de memòria. Espero que fem un bon paper, que ens serveixi de rodatge, que al cap i a la fi és el que ens importa i, com a cada competició, espero com a mínim estar a la final.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *