Quin resum faries de la temporada anterior a la VFO? Que creus que us va faltar per a treure millors resultats?

Una primera volta de descens i una segona de playoff a Tercera. La segona volta va ser un sprint amb Joanpe i Forever i es va quedar a 5 punts de playoff quan semblava que baixariem. S’ha d’aprendre d’això i no repetir-ho.

Parla’ns d’altes i baixes. Quines han estat les baixes més sensibles? I els millors fitxatges?

Les baixes més sensibles crec que han estat les de la defensa, com Nacho i Checa. Els millors fitxatges gairebé tots, Just, Sydrus, David, Varo, Mimz… I els que em deixo

Quins son els objectius per a FIFA 22? Que opines de la nova forma de guanyar punts amb el virtual pro?

L’equip ha incorporat jugadors de molta qualitat, així que l’objectiu ha de ser, mínim, millorar la sisena posició a Tercera VFO de l’any passat. Pel que fa a la nova forma de pujar el “ninot” de clubs pro em sembla una passada enrere.

Que destacaries del teu equip? Com el veus per afrontar aquesta competició FDC?

L’equip ha tornat a patir molts canvis després de l’estiu. La tornada de Raspu i la continuitat de Forever i Joanpe son les millors noticies per nosaltres. Aquesta temporada 11 a la VFO tenim una plantilla més equilibrada que l’any passat i tractarem de no patir tant en la nostra segona temporada a tercera. A la Copa Catalunya hauriem d’arribar mínim a la final. M’agradaria agraïr, novament, al CE Europa i a tots els seus membres per la confiança any rere any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *