Salva, capità del RCD Espanyol eSports: “Afrontem la Supercopa amb moltes ganes”

Quin resum faries de la temporada anterior a la VFO? Que creus que us va faltar per a treure millors resultats?

La temporada anterior de VFO va ser bona ja que comencem molt malament amb la marxa de Pupen a Wygers amb la intenció de triomfar allí però finalment aconseguim remuntar sense el fins a entrar en posats UEFA (encara que finalment juguem Champions).
Per a tenir millors resultats crec que hem de conèixer-nos més ja que tenim gent nova i amb una mica de temps crec que ho farem bastant bé.

Parla’ns d’altes i baixes. Quines han estat els baixes més sensibles? I els millors fitxatges?

Les baixes mes sensibles van ser Caco i Josewa ja que eren jugadors que marcaven la diferència en molts partits. El millor fitxatge ha estat el de Galder, no tant per nivell sinó per l’emotivitat, ja que va preferir ser el suplent de l’Espanyol al DC titular del Màlaga.

Quins són els objectius per a FIFA 22? Que opines de la nova forma de guanyar punts amb el virtual pro?

Els objectius encara són dificiles de marcar perquè depèn de molts factors (com se’ns del joc per exemple). La manera de guanyar punts afavoreix a gent que té temps lliure per a jugar gran quantitat de partits, com per exemple Onente o Teiko.

Que destacaries del teu equip? Com el veus perafrontar aquesta competició FDC?

Jo crec que el punt fort de l’equip és la solidesa defensiva ja que tenim a una de les millors defenses del campionat i els desplaçaments en llarg.
Afrontarem la competició amb moltes ganes ja que serà dels primers partits oficials que juguem en FIFA22.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *