Quin resum faries de la temporada anterior a la VFO? Que creus que us va faltar per a treure millors resultats?

Per ser el nostre primer any i començar amb gent sense experiència la temporada va ser bona. Conseguint l’ascens a cinquena.
En moltes fases dels partits hi ha desconnexió i a vegades no sabem llegir aquestes fases, el bloc va anar a més però les baixes d’última hora ens van afectar en el rendiment de l’equip en la primera temporada a cinquena.

Parla’ns d’altes i baixes. Quines han estat les baixes més sensibles? I els millors fitxatges?

Se’ns envà la peça més important, en Pol (Losted). Tenim jugadors que no estaran disponibles al 100% durant l’any, però estem treballant per fer un equip competitiu i ser candidats a l’ascens.
Som un club amb una identitat, volem jugadors de Mataró/Maresme, i trobar-los a vegades costa, però ara estem, encara, en fase de proves. Però si, tenim un parell de fitxatges que venen a sumar (Seko i Fonsi) i encara en queden uns quants més.

Quins son els objectius per a FIFA 22? Que opines de la nova forma de guanyar punts amb el virtual pro?

Consolidar l’equip, perfilar la nostra manera de jugar i com he dit abans llegir els partits i saber que demanen en cada fase.
Amb la nova forma de guanyar punts pots definir millor el perfil del teu jugador i repartir els rols de manera més clara dins l’equip.

Que destacaries del teu equip? Com el veus per afrontar aquesta competició FDC?

S’ha mantingut el bloc, estar en divisions baixes fa que els bons se t’envagin però hem demostrat que ens sobreposem a aquestes situacions, sabem on estem i pel que em de lluitar.
De cara a la FDC ja vam donar la sorpresa l’anterior edició derrotant a dos grans equips. Hem de seguir aquesta línia, sabem que som l’equip que està en les divisions més baixes de VFO respecte als altres, però donarem guerra, O això espero, a un gran equip com l’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *