Tyson, capità del Lleida eSports: “Tenim el millor equip del Lleida des de que va començar la secció”

Quin resum faries de la temporada anterior a la VFO? Que creus que us va faltar per a treure millors resultats?

Doncs la temporada pasada portaba el Lleida un altre persona,i la veritat,al Lleida va estar a punt de baixar de quarta. Ara el vam agafar nosaltres que portaba l’hugo el Salamanca i jo hi era com a jugador,i va anar força bé aconseguint l’ascens directe com a campió de grup de VFO,i guanyant 3 o 4 lligues mes.

Parla’ns d’altes i baixes. Quines han estat les baixes més sensibles? I els millors fitxatges?

Portem de l’anterior temporada només la meitat de l’equip o menys inclós,pero uns motius o uns altres van sortir molts bons jugadors la veritat,pero els que han arribat son un espectacle.

Quins son els objectius per a FIFA 22? Que opines de la nova forma de guanyar punts amb el virtual pro?

Els objectius que ens vam marcar a principi d’anar planificant aquesta temporada van ser el de mantenirnos a tercera,ja qué hi es la primera temporada de l’equip a aquesta divisió,encara que veient l’equip que s’ha fet interiorment ens marquem l’objectiu de pujar de nou,peró no ens volem fer ilusions peró crec que tenim ara mateix el millor equip del Lleida des de que va començar el Lleida als eSPORTS. Peró com diu el Cholo,partit a partit.

I sobre la nova forma dels punts m’agrada,que Premi mes la nota que fas als partits que la quantitat dels mateixos

Que destacaries del teu equip? Com el veus per afrontar aquesta competició FDC?

Es una competició que juguem fa moltes temporades i ens fa força ilusió ja qué es una competició de la terra i ens agradaría poderla guanyar de una vegada. Lo que ni han molts bons equips i força reforçats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *