Repassem els clubs amb secció activa a l’estiu del 2022 amb cares conegudes i alguna de nova

Tot i el boom de la modalitat al 2019, han estat pocs els clubs que han estat capaços de resistir el pas del temps i arribar, activament, fins al día d’avui. Tant el Gimnàstic de Tarragona com l’Espanyol i l’Europa son exemples de bona gestió tant administrativa com ‘eSportiva’ durant el pas dels anys. La consecució de titols per part dels tres equips durant aquest temps també ha ajudat a que aquestes seccions hagin perdurat en el temps com també ho han fet les persones que els representen, com és el cas de Jordi Malix o Roger GZ al Nàstic, Salva a l’Espanyol o Alex Beltry a l’Europa.

Algunes de no tant noves també han destacat aquest últim any, com és el cas del Vendrell o del Sant Vicentí, amb resultats relativament bons per ambdòs equips, espacialment pels tarragonins a les categories baixes de la VFO. El Figueres segueix tractant de trobar un projecte de garanties mentre que el Vilassar de Mar ha aconseguit ser un dels millors equips del panorama nacional amb una gran base de jugadors de qualitat

Más avall trobem els equips amb poca o cap experìencia, com entitats, al competitiu. L’Igualada ha començat amb peu la seva participació als eSports amb un ascens de categoria a VFO, mentre que l’Almeda i el Masnou ho han passat més malament a les seves categories.  D’altra banda, el Palafrugell, tot just arriba als esports electrònics però ho fa amb garanties: un equip molt experimentat amb jugadors molt rodats a la modalitat.

Veurem si l’estiu depara l’entrada als eSports d’algún equip més i, en cas afirmatiu, serà més que benvingut al panorama català.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *