Al ja clàssic torneig de FDC l’acompanyarà la segona edició de la Supercopa de Catalunya, exclusiva aquest any de XBOX

Arriba setembre i, com és ja costum des del 2017, arriba la Copa Catalunya de FDC. Per primer cop, aquesta es realitzarà a dues plataformes – PS4 i PS5- en dates encara per determinar però no després del 20 d’octubre.

A PS4, Palafrugell, Vilafranca, Igualada i Reddis eSports tractaran de rellevar la desapareguda UESA eSports com a campiona del torneig de l’any passat, després de que els andreuencs s’impossesin al Lleida eSports en un partit molt igualat. El torneig es jugarà en els propers dies a FIFA 22.

PS5, la principal novetat és que la competició es jugarà integrament a FIFA 23 i els participants d’aquesta IV edició de la Copa Catalunya seran l’RCD Espanyol eSports, el Nàstic de Tarragona eSports, l’Europa eSports i el Vilassar de Mar eSports. Aquests tres ultims equips tractaran de rellevar el RCD Espanyol eSports com a últim campió de la competició. A més, els pericos han guanyat les darreres tres edicions del campionat

XBOX Series, Nàstic i Europa eSports jugaran un duel d’alçada per la Supercopa de Catalunya. El Nàstic, campió de la darrera edició, arriba a més com a campió de la Primera divisió de la VFO, mentre que els escapulats ho fan com a darrers campions de la Copa VFO després de superar, precisament, el Nàstic per 0-2. Aquesta competició es jugarà també a FIFA 23

Segueix els partits

La competició serà retransmesa per twitch i en català a les dates assignades. Podreu seguir els partits des de twitch.tv/grancarles 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *