Els eSports de Vilafranca, Palafrugell, Igualada i Almeda, protagonistes de la IV edició de la Copa Catalunya a PS4

Aquest proper dimarts donarà el tret de sortida, un any més, la competició per excel.lencia pels eSports de FIFA de casa nostra: la Copa Catalunya. Els quatre equips participants tractaran de succeïr la UE Sant Andreu eSports, ja desapareguda, i aconseguir el trofeu. Es preveu una competició molt parella amb un Igualada eSports que parteix com a favorit, però res és segur a aquest tipus de torneigs

La Copa començarà amb les semifinals el proper dimarts a les 23:00. Podreu seguir la Copa Catalunya a través de twitch.tv/grancarles amb una retransmissió íntegrament en català.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *