Victòria clara dels gironins en un partit on l’Almeda no va poder competir enfront un equip superior

Partit molt seriós del Palafrugell eSports, que es va emportar la seva primera Copa Catalunya sense oposició després de vèncer a l’Almeda eSports (2-0). Els palafrugellencs van dominar des del primer moment mitjançant una circulació ràpida de pilota, impossible de seguir pels cornellencs.

L’Almeda es defensava com podia, refusant pilota rere pilota dins la seva pròpia àrea. El porter de l’Almeda va protagonitzar diverses aturades de mèrit però no va poder evitar l’inevitable: gol merescut del Palafrugell al minut 60 després d’una bona finalització de Cristian.

Després del 1-0, l’Almeda va gaudir d’un parell d’apropaments a l’àrea del Palafrugell però sense perill, mentre que els gironins van sentenciar al minut 90 amb un gol de Sergio.

Des de FDC, volem agraïr tots els equips que han participat a la IV edició de la Copa Catalunya FDC i els animem a retrobar-nos l’any vinent. Encara, però, resten la Supercopa de Catalunya a XBOX amb un apassionant CE Europa eSports – Nàstic de Tarragona eSports i la gran Copa Catalunya de PS5, on competeixen els millors equips de l’estat: Espanyol, Nàstic, Europa i Vilassar de Mar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *