Aquest proper dilluns 10 d’octubre tenim un duel històric pel campionat de la II Supercopa catalana a XBOX. Nàstic, campió de la primera divisió de la VFO, i l’Europa, campió de la Copa VFO de la plataforma, es juguen el títol de millor equip del país 

Partit d’alçada i nivell a la Supercopa de Catalunya FDC. El proper dilluns, i amb els comentaris de GranCarles a twitch.tv/grancarles, Nàstic i CE Europa eSports cercaran començar la nova temporada a FIFA 23 amb bon peu proclamant-se campions de Catalunya i, de rebot, coronant-se com el millor equip català de la plataforma de Microsoft.

El Nàstic arriba amb els deures fets a la VFO després de guanyar una lliga que tant granes com escapulats van competir fins al final. Per la seva banda, l’Europa va ser el guanyador de la final de Copa VFO derrotant, precisament, el Nàstic per 0-2. El proper dilluns, partidàs d’alçada per dirimir qui comença la temporada de cara i qui ho fa de creu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *