L’Europa eSports, campió de la Supercopa de Catalunya

Els escapulats estrenen el seu palmarès a FDC amb la consecució d’una Supercopa de Catalunya merescuda, que els deixa com el millor equip català a XBOX

En el millor partit possible de la plataforma de Microsoft, amb el campió de la Primera Divisió de la VFO de XBOX, el Nàstic, i el campió de la Copa VFO, l’Europa, no va decebre.

L’Europa, que va guanyar l’últim duel oficial entre ambdós equips per 0-2 (la final de Copa VFO), va ser superior i va saber anul.lar un Nàstic que no va poder mostrar les seves armes, tot i tenir ocasions molt clares per emportar-se el titol

La primera part va ser de tempteig. Els dos equips, des del respecte mutu, tractaven d’aproximar-se al rival però sense desprotegir la seva defensa. A la segona meitat, l’Europa va posar una marxa més però va fallar en l’ultima passada, mentre que el Nàstic va poder guanyar el partit en dos contraatacs, especialment en un al minut 90 que va aturar perfectament Ivan, el porter escapulat, que va ser un dels herois de la nit. Famoush, arquer del Nàstic, també va tenir una actuació destacada.

El matx se’n va anar a la pròrroga i l’Europa va trobar el seu premi al minut 117: passada de camp a camp d’un excels KuentinJr i Tusmu, en l’últim moment, va poder assistir un Santi que va foradar la porteria grana.

Amb el xiulet final es confirmava la succesió del Nàstic com a campió de la Supercopa de Catalunya 2021 i ara, merescudament, l’Europa és el campió de la Supercopa de Catalunya 2022. Aquest titol posa en valor la gran feina feta pel conjunt europeísta als eSports durant aquest 2022. Enhorabona!

Pots reviure el partit i tota la prèvia aqui: II Supercopa de Catalunya FDC XBOX / Nàstic eSports – CE Europa eSports – YouTube

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *