La UE Vilassar de Mar eSports, campiona de la IV Copa de Catalunya a PS5

En un partit molt igualat i amb alternatives, els maresmencs s’emporten la Copa a la pròrroga per 3-1

Final entre maresmencs i barcelonins que no va decebre ningú. Dos equips punters de la màxima categoría de les diferents lligues de la modalitat de clubs pro es van enfrontar de poder a poder. Després d’una primera meitat de tempteig, els de Kawa van prendre la iniciativa i va merèixer el gol. Els gols, però, van arribar a la segona part del matx, amb les dianes de Killian per l’Espanyol i Blee. A la pròrroga, Blee va consumar el seu doblet després de superar Carlet, porter espanyolista. Gilardio va reafirmar el triomf al minut 119

S’estrena el Vilassar de Mar eSports com a equip guanyador de la Copa Catalunya FDC a PS5 després de caure en la final de 2021,precisament, contra l’RCD Espanyol eSports

Enhorabona, vilassarencs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *