L’Europa eSports, bicampió d’Espanya a XBOX després de guanyar VPG i VFO

Els escapulats de la plataforma de Microsoft protagonitzen una temporada històrica amb la conquesta de la VPG i la VFO, les dues lligues amb més renom del panorama estatal

El 18 de gener del 2023 serà sempre recordat amb la coronació d’un projecte ‘eSportiu’ pels eSports del CE Europa, que va iniciar l’estiu del 2018.

El triomf davant Esencia CF, un dels equips més forts del campionat, el passat dijous, per 0-1 amb una gran diana de Nesta va proclamar els escapulats campions d’Espanya guanyant el títol de VPG, la lliga amb més nivell de tot l’estat. És la tercera participació europeista en aquesta competició, les altres dues van acabar amb cinquè i quart lloc respectivament. La tercera és la bona i els de Beltry sumen el títol més important de la secció i que pocs equips tenen a les seves vitrines.

Ha estat una temporada rodona amb només dues derrotes i quatre empats. La resta, tot victòries per guanyar la lliga amb tres jornades d’antelació practicant un joc solidari i vistós i superant constants adversitats. Des de Fer, Nesta i Ibiza, passant per Legolas, Kuentin, Fran, Muf, Kika, Nino, Dani, Ferrisuko, Tiger, Melo, Santi, Tusmu, Beltry, Diego i Luis; tots han aportat el seu granet de sorra per fer possible un campionat que es veia impossible d’aconseguir temps enrere.

El campionat va començar amb una derrota contra Al-Andalu (2-0) i de manera molt irregular en els següents partits, fins al punt d’arribar a estar a vuit punts del líder. No obstant això, la millora ha estat evident i l’Europa s’ha mostrat intractable durant tota la campanya essent l’equip més golejador i el menys golejat. Tanmateix, la consecució d’aquesta lliga comporta un important premi econòmic que es repartirà entre els integrants de l’equip. Aquest títol se suma a la Copa VFO aconseguida la temporada passada. El 2023 només acaba de començar i no ho podria haver fet millor.

Després de la conquesta de la VPG, lliga competida y campionat per excel·lència a Xbox, els graciencs també s’emporten la VFO i s’aconsegueixen treure l’espina de la temporada passada, on es va acabar a quatre punts del campió, el Nàstic de Tarragona. Ara, els europeistes han demostrat la seva millora en tots els nivells i s’han proclamat campions de la màxima categoria estatal de la competició en la lliga més llarga de la història a la VFO (20 equips, 38 jornades) i ho han fet amb rècord de punts, de victòries i de gols a favor. Els de Beltry confirmen així un doblet històric a la plataforma que els proclama bicampions d’Espanya a les lligues nacionals.

Una lliga dominada de principi a final, sense baixar de la primera posició en camp moment fins a ser campions. A més a més, els graciencs han estat campions amb un avantatge de 18 punts respecte del segon classificat i amb un total de 28 victòries, de les quals 12 amb porteria a zero. Cal destacar el paper de tots els jugadors de l’equip, des de Fer, Nesta i Ibiza, passant per Legolas, Kuentin, Fran, Muf, Kika, Nino, Dani, Ferrisuko, Tiger, Melo, Santi, Tusmu, Beltry, Diego i Luis. Entre tots ells, destaca Santi com a màxim assistent de la categoria i la defensa de ferro dels nostres escapulats, comandada per Nesta, Kuentin, Krillin, Muf i Tiger.

Amb aquest campionat, els eSports de l’Europa sumen un nou títol de campió d’Espanya, aquest cop a la lliga amb què va arrencar tot al 2018, la VFO. Amb la Copa VFO -on l’Europa defensarà títol-, la lliga i la Copa VPL -tercera lliga en importància de la plataforma – i la Copa VPG, els nostres poden i volen seguir fent història virtual.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *