El Palafrugell guanya la Segona Divisió VFO de PS4

Els gironins segueixen de dolç i s’emporten un títol de campió de lliga de la VFO, amb ascens inclòs 

El Palafrugell completa una gran temporada a la VFO i guanya la lliga amb 16 victòries, 7 empats i només 3 derrotes, l’última a la darrera jornada del campionat. Els de la Costa Brava no han tingut molts problemes per endur-se el títol gràcies al seu bloc experimentat en competició. Amb l’ascens merescut a Primera VFO de PS4, els toca demostrar si tenen nivell per a competir a la màxima categoria de la plataforma

Pel que fa a apartats individuals, Animal734 i Zyon són els millors defenses del campionat, mentre que Sergio ha aconseguit ser el tercer millor porter

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *