Sextet de somni pels escapulats, que guanyen tot el que el que es pot guanyar en una temporada: Lliga i Copa VFO, Lliga VPG, Lliga i Copa VPL i Supercopa de Catalunya FDC

Els eSports de l’Europa aconsegueixen quelcom que trigarà molts anys a repetir-se: un sextet virtual que marca la superioritat dels graciencs a cada competició de XBOX on han jugat aquest any. El doblet a VPL és la cirereta del pastís.

Pel que fa a la lliga, els de la Vila de Gràcia van quedar segons a la fase regular per darrere de NIOM, que va fer una gran temporada. Aquesta lliga, però, compta amb una fase de playoff per decidir el campió del títol i l’Europa no va perdonar, derrotant Alandalu, Bl4ck Arrow i Bane Squad a la final a BO3, tot i que l’Europa només va necessitar dos partits.

A la Copa VPL, competició del KO a partit unic, els graciencs van vèncer Veguense a vuitens, Figueres a quarts de final, NIOM a semis als penals i a Spartan Warriors a la gran final, per 1-2.

La secció dirigida per Beltry suma sis títols històrics que, juntament amb els 3 amb els que ja comptava la secció, fan un total de 9.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *