Setmana de llums i ombres a PS5 i XBOX pels nostres equips. Lleida a PS5 i Europa a XBOX, els més destacats

La VPG Spain ja és aquí i les quatre primeres jornades del campionat ja són història. A la plataforma de Microsoft, els vigents campions escapulats han sumat una derrota, enfront el Linares, i tres victòries. El Lleida, A PS5, suma un empat i tres victòries. Especialment espectacular va estar la victòria lleidatana al derbi enfront el Nàstic de Tarragona, on els de la terra ferma es van emportar els tres punts en vèncer per 4-5.

Seguint a la màxima categoría de Playstation, Espanyol i Vilassar han començat de la mateixa manera: un triomf, un empat i dues derrotes. El Nàstic, per la seva banda, ha iniciat la lliga amb un triomf i tres derrotes

A la Segona Divisió de PS5, destacat paper de la UE Castelldefels amb tres victòries i una derrota, mentre que Igualada i Europa es situen amb quatre i tres punts, respectivament

A Tercera, la UE Figueres ha arrencat amb bon peu i es troba tercera a la lliga, amb dues victòries i només una derrota

Podreu trobar els millors gols de la setmana a la recopilació que us deixem tot seguit:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *