L’Espanyol i el Castelldefels son la millor part d’una setmana amb alts i baixos al futbol digital català

En una setmana farcida de problemes de connectivitat, els nostes han tingut resultats molt diferents entre les jornades 5 i 8, ambdues incloses. A Primera divisió, el Vilassar ha patit tres derrotes i ha sumat una victòria, contra l’RCD Espanyol al derbi per 6-5. Per la seva part, els pericos van protagonitzar un mal inici de setmana amb dues derrotes, però les victòries enfront Columbus i el Llevant han arreglat la situació. Pel que fa al Nàstic, la victòria a la jornada 5 enfront Flow Up ha estat un miratge: tres derrotes consecutives enfront Reial Societat, Osasuna i GS. Val a dir que aquests tres equips son els millors de la plataforma. Per últim, el Lleida, amb dos partits pendents, va vèncer a Osasuna per 2-3 i va caure al camp del PMI

A la Segona divisió de PS5, el Castelldefels suma 10 punts de 12 possibles i es situa en posicions de privilegi. Gran setmana també per l’Europa que derrota Tenerife, Undarius i Witchers i empata amb Impact per sumar també 10 de 12. Es complica una mica l’Igualada amb només 4 punts de 12 possibles, però amb molt marge de millora. A Tercera Divisió de la plataforma de Sony, el Figueres segueix ferm a la part alta.

A Xbox, i amb dos partits pendents, l’Europa, vigent campió, es troba a una estèril desena posició. Els escapulats estan molt allunyats de la part alta de la lliga, però encara resta molt en joc

 

El recopilatori de gols de la segona setmana de la VPG Spain

Destacant els gols de Sima ( RCD eSports) y Casti ( CE Europa eSports), us deixem amb el recopilatori del millor de la setmana a PS5

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *