Revifada de la UE Vilassar de Mar eSports a la lliga més dificil de tot l’estat. L’Europa, a XBOX, suma el seu primer 12/12 de la temporada

Els maresmencs s’han alçat com el gran representat del futbol digital català aquesta setmana. Els guanyadors de la darrera Copa Catalunya FDC s’han mostrar intractables i han derrotat a Lleida, Linares, GS i Oxygen Gaming per pujar fins a la cinquena plaça. El Lleida ha tingut moltes més dificultats, amb golejada en contra enfront la Reial Societat i derrota enfront el Vilassar. A més, empat contra GS i victòria enfront un Espanyol que està passant per un mal moment. A aquesta derrota amb el Lleida cal sumar-li desfetes contra Hammers i Linares, però una gran golejada enfront el Cadis per 2-6. El Nàstic segueix amb la seva irregularitat: tot i golejar Oxygen per 1-5, els granes perden enfront Resilence i PMI i empaten contra el Cadis

A segona, el gran moment de la UE Castelldefels eSports que no ha perdut aquesta setmana contrasta amb un Europa que es desinfla i un Igualada que, tot i treure el cap per les posicions de playoff d’ascens, encara no és suficient. A Tercera, el Figueres ja és segon i opta a l’ascens

L’Europa torna a ser el que era a XBOX

El vigent campió de la Primera Divisió de Xbox ha sumat el seu primer 4/4, es a dir, guanyant tots els partits de la setmana, i es col.loca tercer classificat a la lliga. Les golejades al Càdis i a Vakner, el més destacat pels escapulats

Recopilació setmanal de gols VPG Spain

Com sempre, us deixem amb el millor d’aquesta tercera setmana de competició amb gols de tota mena. L’Europa, l’Espanyol, el Vilassar, l’Igualada i el Nàstic, protagonistes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *