La quarta setmana de competició comença a definir com anirà la lliga a la Primera Divisió de la VPG Spain. Els quatre equips catalans que hi participen sumen la meitat dels punts en joc d’aquesta setmana i no acaben d’arrencar com voldrien

La millor noticia d’aquests últims quatre partits a la màxima categoria de la competició és que tant Espanyol com Nàstic agafen molta distància amb les posicions de descens a Segona Divisió. Els tarragonins sumen 7 punts de 12 possibles, destacant el triomf al derbi enfront el Vilassar. Per la seva banda, l’Espanyol va començar la setmana de manera inmillorable després de superar Osasuna per 1-2, però va caure enfront PMI i Reial Societat, dos equips ‘top’ del campionat. Una golejada per 6-1 contra Flow Up va donar tres punts molt importants pels pericos

El Vilassar s’afiança al ‘top 8’ de la classificació. Tot i perdre amb Arousa i Nàstic, les victòries enfront Hammers United i Càdis, ambdues per golejada, col.loca als maresmencs a la part alta de la lliga. D’altra banda, un Lleida molt irregular darrerament aconsegueix arribar als 25 punts després de sumar-ne set aquesta setmana.

A Segona Divisió, Europa i Igualada són el perfecte exemple d’una irregularitat que els està condemnant a patir fins al final de temporada. La UE Castelldefels suma sis de dotze aquesta setmana després de caure amb dos rivals de la part alta: Undarius i Omega

A Xbox, l’Europa suma un nou de dotze per a seguir lluitant pel seu objectiu d’acabar la temporada el més a dalt possible.

Com cada setmana, us deixem amb un petit recopilatori dels gols de la setmana dels equips catalans a VPG Spain:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *