La V edició del campionat català per excel.lència als eSports de FIFA Clubs pro (ara anomenat EA Sports FC) ja és aquí. Per a aquesta edició, comptarem amb el Crossplay per primera vegada a la història. Aquesta copa, doncs, comptarà amb equips de PS5, XBOX i PC.

Els participants seran els següents: CE Europa, Nàstic de Tarragona, Vilassar de Mar, Castelldefels, Atlètic Lleida, UE Lleida, Palafrugell i Igualada. El torneig començarà el 25 d’octubre, amb els quarts de final, i acabará el 26 amb semis i final.

En aquesta ocasió, el sorteig serà amb condicionants: els actuals campions de Copa Catalunya de PS5, PS4 i XBOX no es podran enfrontar entre ells a la primera ronda, és a dir, que Europa, Vilassar i Palafrugell no jugaran entre ells fins a semifinals, hipotéticament.

Els encreuaments es faran públics el dia 17/10 per sorteig pur, tenint en compte els condicionants esmentats.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *