La nova secció “El repàs de la jornada” portarà els gols dels equips catalans cada diumenge

 

Si ahir vàrem estrenar la secció d’opinió d’FDC, la Tribuna, avui continuem amb les estrenes per anunciar que, cada diumenge a la tarda, tindreu a FDC un resum dels millors gols marcats pels equips de casa a FDC, siguin de segona o a sisena divisió.

Aixó si, important, si voleu que els vostres gols surtin a FDC, necessitarem que els penjeu a un canal de YouTube o similars i ens feu arribar el link del mateix, per facilitar la nostra feina. Podreu accedir als vídeos des de la nostra web o, si ho voleu, des del nostre canal de YouTube, Futbol Digital Català.

Així doncs, el nostre col.laborador Marc Widmer ens portarà un video-resum dels millors gols de la setmana aconseguits pels equips catalans de totes les divisions de, per començar, VFO a PS4. Per ara, us deixem amb el vídeo pilot del resum de la fase final del Torneig dels històrics de FDC. El resultat final de la secció, que arrencarà oficialment el proper diumenge 29 d’octubre, podría patir alguna modificació fins la data assenyalada.

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *