Nightmare-67_ , defensa del eSports Llevant UD: ” Tenim una plantilla per aspirar a tot”

CATALÀ

 Avui, a la secció de catalans arreu d’VFO, entrevistem Nightmare-67_, defensa central barceloní que actualment juga al Llevant UD. L’equip valencià, a una setmana de començar la temporada, parteix com un dels principals candidats per a aconseguir grans coses a la primera divisió d’VFO. Amb una defensa de nivell i un atac de luxe, els granotes buscaran lluitar per les primeres places a una màxima categoria que ha canviat molt respecte la passada temporada.

El jugador català ens parla dels seus orígens i dels objectius que es planteja l’equip blaugrana per a la temporada que comença en breus.

 

CASTELLANO

Hoy, en la sección de catalanes en VFO, entrevistamos a Nightmare-67_, defensa central barcelonés que actualmente juega en el Levante UD. El equipo valenciano, a una semana de empezar la temporada, es uno de los principales candidatos para conseguir grandes cosas en la primera división de VFO. Con una defensa de nivel y un ataque de lujo, los granotas buscarán luchar por las primeras plazas en una máxima categoría que ha cambiado mucho respecto a la pasada temporada.

El jugador catalán nos habla de sus orígenes y de los objetivos que se plantea el equipo azulgrana para la temporada que comienza en breves.

 

 

CAT

 

Des de quan portes a la modalitat competitiva de FIFA? Qui o què et va obrir les portes a aquesta modalitat de joc?

Vaig començar a jugar per diversió al FIFA 11, fins que al FIFA 12 vaig tenir la sort de que uns quants jugadors ens vam ajuntar per competir sota el nom de Colossus Soccer a la primera lliga de la comunitat. Des de FIFA 14 fins que va començar la VFO vaig estar pràcticament inactiu, jugant només una temporada de FVPA amb Invictvs.

Jugues de defensa central a tot un Levante UD. Com és ser defensa a l’èlit de la competició? Creus que a aquest nivell , els davanters esperen els vostres errors per a marcar gol?

Defensar els colors d’un gran club com el Llevant és un honor i un privilegi. Ser defensa a primera divisió implica enfrontar-te a grans davanters, per tant has d’estar sempre concentrat i coordinar-te molt bé amb els teus companys. A vegades pot ser frustrant perquè no entres tant en joc, però al final el més important són els 3 punts.

Està clar que qualsevol error que tinguis l’aprofitaran els davanters, ja que la majoria tenen facilitat per marcar. El millor de ser defensa és poder frustrar a un gran davanter i que participi poc en el joc.

La teva primera temporada a la VFO la vas jugar a Tempest eSports. Com va ser per a tú la teva temporada de debut a la tercera divisió tant competitiva que va haver-hi a l’estrena de la Virtual Football Organization?

Doncs després de un temps sense jugar, vaig tenir l’oportunitat d’entrar al equip de un vell conegut com Davidgf18 per l’estrena de la VFO. Aquesta primera temporada em va donar molta confiança i vaig recuperar sensacions, cosa que els hi agraeixo molt als capitans. Al final l’esforç es va veure recompensat amb l’ascens a segona.

Aquest any al Llevant has participat activament amb l’equip a la primera divisió. Com valoraries la teva temporada col·lectiva I individualment?

 Vam tenir una temporada molt irregular, amb grans actuacions i partits desastrosos que no ens van permetre estar a posicions més altes. Personalment, em vaig sentir còmode tornant a jugar a la màxima competició, però vam encaixar molts més gols dels que hagués desitjat.

L’equip granota s’ha reforçat molt bé per a aquesta temporada. Ara mateix compteu, a la vostra plantilla, amb jugadors com  Rekegol, Viverti, Vallemadrid, AlexRubio… és una plantilla per aspirar a grans objectius?

És una plantilla per aspirar a tot, tenim al màxim golejador de la temporada passada i volem competir per tots els títols d’aquesta temporada. Espero que fem un bon paper i mantinguem el nivell de les primeres setmanes d’entrenaments.

Quin o quins equips t’han sorprès més a aquesta segona temporada? Quin o quins equips creus que s’han reforçat molt bé per a la propera campanya?

Per mi aquesta segona temporada va ser de poques sorpreses positives, ja que els equips que m’esperava que estiguessin a dalt van estar-ho. Sí que va haver-hi de negatives, com el descens del València o el baix rendiment de x6tence.  Aquesta temporada s’haurà de vigilar amb els equips poblats de jugadors vinguts de XBOX, a part dels habituals com Lenovo y Golden Hawks.  

En general, creus que el grau d’implicació dels clubs catalans als eSports és encara petit en comparació d’uns altres de la resta de l’estat?

Crec que el grau de implicació és semblant, ja que estem veient molts equips catalans entrant a la competició en aquests últims mesos, i segur que la tendència seguirà en aquesta línia.

Els clubs catalans que estan a VFO, excepte Reus Deportiu, RCD Espanyol i Nàstic de Tarragona, competeixen a divisions molt més baixes. Què n’opines del seu paper a VFO? Trobes a faltar cap equip català als eSports?

Els començaments d’un equip sempre són difícils, i més en una comunitat amb tants equips com aquesta. Però segur que donaran tot per arribar a divisions superiors. Trobo a faltar als altres 2 equips catalans de la Lliga per suposat, i segurament el Girona acabi entrant tard o d’hora.

Ja per acabar, què penses de la iniciativa de FDC com a mitjà informatiu en català per a els clubs de casa? La trobes interessant?

Trobo que és una molt bona iniciativa per donar a conèixer projectes petits i no tant petits dels jugadors catalans que estan per tota la VFO. Moltes gràcies per l’entrevista i seguiu així, que esteu fent molt bon treball.

 

 

CAS

¿Desde cuando llevas en la modalidad competitiva de FIFA? ¿Quién o qué te abrió las puertas a esta modalidad de juego?

Empecé a jugar por diversión al FIFA 11, hasta que en FIFA 12 tuve la suerte de que varios jugadores nos juntamos para competir bajo el nombre de Colossus Soccer en la primera liga de la comunidad. Desde FIFA 14 hasta que comenzó la VFO estuve prácticamente inactivo, jugando sólo una temporada de FVPA con Invictvs.

Juegas de defensa central a todo un Levante UD. ¿Cómo es ser defensa en la élite de la competición? ¿Crees que ,a este nivel, los delanteros esperan sus errores para marcar gol?

Defender los colores de un gran club como el Levante es un honor y un privilegio. Ser defensa en primera división implica enfrentarte a grandes delanteros, por lo tanto tienes que estar siempre concentrado y coordinarte muy bien con tus compañeros. A veces puede ser frustrante porque no entras tanto en juego, pero al final lo más importante son los 3 puntos.

Está claro que cualquier error que tengas lo aprovecharán los delanteros, ya que la mayoría tienen facilidad para marcar. Lo mejor de ser defensa es poder frustrar a un gran delantero y que participe poco en el juego.

Tu primera temporada en la VFO la jugaste en Tempest eSports. ¿Cómo fue para ti tu temporada de debut en la tercera división tan competitiva que hubo en el estreno de la Virtual Football Organization?

Después de un tiempo sin jugar, tuve la oportunidad de entrar en el equipo de un viejo conocido como Davidgf18 por el estreno de la VFO. Esta primera temporada me dio mucha confianza y recuperé sensaciones, lo que les agradezco mucho a los capitanes. Al final el esfuerzo se vio recompensado con el ascenso a segunda.

Este año en el Levante has participado activamente con el equipo en la primera división. ¿Cómo valorarías tu temporada colectiva Y individualmente?

 Tuvimos una temporada muy irregular, con grandes actuaciones y partidos desastrosos que no nos permitieron estar en posiciones más altas. Personalmente, me sentí cómodo volviendo a jugar en la máxima competición, pero encajamos muchos más goles de los que hubiera deseado.

El equipo granota se ha reforzado muy bien para esta temporada. Ahora mismo cuenta, en su plantilla, con jugadores como Rekegol, Viverti, Vallemadrid, AlexRubio … ¿es una plantilla para aspirar a grandes objetivos?

Es una plantilla para aspirar a todo, tenemos al máximo goleador de la temporada pasada y queremos competir por todos los títulos de esta temporada. Espero que hagamos un buen papel y mantengamos el nivel de las primeras semanas de entrenamientos.

¿Cuál o cuáles equipos te han sorprendido más a esta segunda temporada? ¿Cuál o cuáles equipos crees que se han reforzado muy bien para la próxima campaña?

Para mí esta segunda temporada fue de pocas sorpresas positivas, ya que los equipos que me esperaba que estuvieran arriba van estarlo. Sí que hubo de negativas, como el descenso del Valencia o el bajo rendimiento de x6tence. Esta temporada se deberá vigilar con los equipos poblados de jugadores venidos de XBOX, aparte de los habituales como Lenovo y Golden Hawks.

En general, ¿crees que el grado de implicación de los clubes catalanes a los deportes es aún pequeño en comparación con otros del resto del estado?

Creo que el grado de implicación es similar, ya que estamos viendo muchos equipos catalanes entrando a la competición en estos últimos meses, y seguro que la tendencia seguirá en esta línea.

Los clubes catalanes que están en VFO, excepto Reus Deportiu, RCD Espanyol y Nàstic de Tarragona, compiten en divisiones mucho más bajas. ¿Qué opinas de su papel en VFO? Echas de menos ningún equipo catalán a los deportes?

Los comienzos de un equipo siempre son difíciles, y más en una comunidad con tantos equipos como esta. Pero seguro que darán todo para llegar a divisiones superiores. Echo de menos a los otros 2 equipos catalanes de la Liga por supuesto, y seguramente el Girona acabe entrando tarde o temprano.

Ya para terminar, ¿qué piensas de la iniciativa de FDC como medio informativo en catalán para los clubes de casa? ¿La consideras interesante?

Creo que es una muy buena iniciativa para dar a conocer proyectos pequeños y no tan pequeños de los jugadores catalanes que están por toda la VFO. Muchas gracias por la entrevista y que siga así, que estáis haciendo muy buen trabajo.

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *