El C.E Altafulla eSports, nou “club FDC”

FDC s’enorgulleix de presentar el CE Altafulla eSports com a nou club FDC després d’acordar la col·laboració del club i la web. L’Altafulla rebrà, com els clubs que ja s’han adherit a la iniciativa, un espai propi al web a més de contingut exclusiu que el mateix conjunt tarragoní s’encarregarà de difondre a les seves xarxes socials.

Amb l’adhesió de l’Altafulla, ja son set els “clubs FDC” i, tret de RCD Espanyol, Nàstic i Reus, FDC compta amb acords amb tots els equips catalans sense “llicència pro” que participen a la VFO.

Moltes gràcies a tots els clubs que heu confiat en nosaltres fins ara. Des d’aquí animem als que queden a formar part de la iniciativa d’FDC i desitgem a tots una gran temporada plena d’èxits a la VFO. Nosaltres ens ocuparem d’informar sobre els vostres partits, vosaltres ocupeu-vos en guanyar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *