Quin serà el paper dels clubs catalans a la 5a divisió?

CAT

Com per tots és sabut, en aquesta nova temporada, la 5ª divisió d’VFO serà una de les divisions amb més prestigi, ja que s’ajunten conjunts de gran entitat dins el món del futbol virtual. Avui us parlo en concret de tres equips que, per els nostres lectors, segur que els seran coneguts, com son la UE Sant Andreu, el Constantí i l’Altafulla, tots tres clubs militants en aquesta 5ª divisió.

Comencem parlant del paper del Sant Andreu en aquesta nova temporada. Com tothom sap a hores d’ara, el conjunt quadribarrat llueix el títol de campió de 6ª divisió, aconseguit l’any passat amb gran esforç. S’han divulgat rumors de la possibilitat de que VFO col·loqui els equips de renom d’aquesta divisió en un mateix grup, cosa que sens dubte, aportaria competitivitat. Però, és bona idea condensar aquesta competitivitat en un sol grup? Bé, jo crec que tots els equips d’aquesta categoria són competitius, i congregar-los tots seria injust. Encara així, no crec que fos un problema per la UESA, ja que l’any passat ens va demostrar una competitivitat que aquest any segur els farà estar ben a dalt de la taula, exhibint un joc bonic com ja ens va acostumar l’any passat.

Seguim ara amb un altre equip català de 5ª divisió, el Constantí. L’equip de Sesplu, Dídac i Marc encara la que serà la segona temporada consecutiva de l’equip a 5ª divisió. Fent un breu repàs de la temporada passada, el Constantí va aconseguir una valuosa 4ª plaça en el grup A. L’equip es va quedar a 3 punts d’entrar en promoció en una lliga bastant disputada, on la igualtat va ser la temàtica dominant. Basant-nos en el magnífic any del conjunt l’any passat, podem esperar un molt bon paper d’un equip ja curtit en aquesta divisió, i crec que no soc l’únic en pensar que pot ser un dels candidats, tot depèn clar de la sort amb els grups, per ascendre a 4ª divisió.

I per últim, però no per això deixa de ser menys important, toca parlar de l’Altafulla. Igual que el Sant Andreu, l’Altafulla és un equip novell en aquesta divisió. Com a precedents, tenim la magnífica temporada anterior realitzada pels Tarragonins, en la 6ª divisió C, on van aconseguir un títol de lliga merescut i treballat, ja que he de recordar que la van guanyar amb només 1 punt de diferencia respecte el 2º classificat, Wamedos Gaming. Un equip nou a la categoria pot passar-ho malament en la nova temporada, i més si és la primera que es juga amb el nou FIFA 18, però veient la travessia de l’Altafulla per la 6ª divisió, puc augurar que sens dubte ens brindaran una gran competitivitat per mantenir-se i, qui sap, si podrien donar la campanada i fer-se amb un bitllet cap a la següent categoria.

 

CAS

 

Como por todos es sabido, en esta nueva temporada, la 5ª división de VFO será una de las divisiones con más prestigio, ya que se juntan conjuntos de gran entidad en el mundo del fútbol virtual. Hoy os hablo en concreto de tres equipos que, por nuestros lectores, seguro que les serán conocidos, como son la UE Sant Andreu, el Constanti y el Altafulla, los tres clubes militantes en esta 5ª división.


Empezamos hablando del papel del San Andrés en esta nueva temporada. Como todo el mundo sabe a estas alturas, el conjunto cuatribarrado luce el título de campeón de 6ª división, conseguido el año pasado con gran esfuerzo. Se han divulgado rumores de la posibilidad de que VFO coloque los equipos de renombre de esta división en un mismo grupo, lo que sin duda, aportaría competitividad. Pero, es buena idea condensar esta competitividad en un solo grupo? Bueno, yo creo que todos los equipos de esta categoría son competitivos, y congregarse todos sería injusto. Aún así, no creo que fuera un problema para la UESA, ya que el año pasado nos demostró una competitividad que este año seguro les hará estar bien arriba de la mesa, exhibiendo un juego bonito como ya nos acostumbró el año pasado.


Seguimos ahora con otro equipo catalán de 5ª división, el Constanti. El equipo de Sesplu, Dídac y Marc aún la que será la segunda temporada consecutiva del equipo en 5ª división. Haciendo un breve repaso de la temporada pasada, el Constanti consiguió una valiosa 4ª plaza en el grupo A. El equipo se quedó a 3 puntos de entrar en promoción en una liga bastante disputada, donde la igualdad fue la temática dominante . Basándonos en el magnífico año del conjunto del año pasado, podemos esperar un muy buen papel de un equipo ya curtido en esta división, y creo que no soy el único en pensar que puede ser uno de los candidatos, todo depende claro de la suerte con los grupos, para ascender a 4ª división.


Y por último, pero no por ello deja de ser menos importante, toca hablar del Altafulla. Al igual que el Sant Andreu, el Altafulla es un equipo novato en esta división. Como precedentes, tenemos la magnífica temporada anterior realizada por Tarragonins, en la 6ª división C, donde consiguieron un título de liga merecido y trabajado, ya que tengo que recordar que la ganaron con sólo 1 punto de diferencia respecto al 2º clasificado, Wamedos Gaming. Un equipo nuevo en la categoría puede pasarlo mal en la nueva temporada, y más si es la primera que se juega con el nuevo FIFA 18, pero viendo la travesía del Altafulla por la 6ª división, puedo augurar que sin duda nos brindarán una gran competitividad para mantenerse y, quien sabe, si podrían dar la campanada y hacerse con un billete para la siguiente categoría.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *