Les plantilles dels clubs catalans per a la nova temporada d’VFO

La nova temporada d’VFO comença, si tot va bé, en pocs dies, i a FDC estem atents per apropar-vos les plantilles dels clubs catalans que ja s’han publicat. A falta de la UE Llagostera i l’Altafulla, aquestes son les plantilles disponibles fins ara

Comencem amb un dels equips catlanas més coneguts de la comunitat com és el CF Reus eSports. Capitanejant l’equip es troba una altre temporada més Monobabu, l’ànima del Reus. Com a altres capitans tenim a Angel_Castillo_9 ,Bigo9J i Jeju89. Comparat amb l’any passat, l’equip ha fet bones incorporacions, reforçant totes les línies del camp, cosa que junt amb la base de l’any passat millora a l’equip. A segona divisió, amb un equip tan ben reforçat, el CF Reus eSports pot fer un bon paper alhora d’estar a dalt amb els rivals de la categoria i per què no optar per un títol de lliga o un ascens a primera.

 

 

Seguim ara amb un altre equip de segona divisió d’VFO aquesta temporada com és l’RCD Espanyol eSports. L’equip blanc i blau ens presenta una plantilla de 16 jugadors, amb recanvis polivalents en totes les posicions del camp. Començant per baix, amb el número 17, tenim al capità dels periquitos, Ralfethor, el qual ja ens va demostrar l’any passat la seva professionalitat com a capità davant del club. Encara que s’han anat molts bons jugadors del club, han arribat d’altres que asseguren la competitivitat de l’Espanyol a una segona divisió molt competitiva.

 

 

 

Tanquem aquesta segona divisió amb el Nàstic eSports. Els tarragonins ens presenten una plantilla amb moltes cares noves, ja que en les seves files hi veiem fins a 10 jugadors nous respecte l’any passat. Miguelcheca, central de l’equip, repeteix com a capità a PS4. És un dels membres més veterans de la comunitat actual i això aporta al Nàstic veterania tant dins com fora el terreny de joc. És realment una incògnita si un equip amb tantes incorporacions respecte l’any passat podrà acostumar-se a un estil de joc propi per competir a segona divisió, però portant el temps de pre temporada que portem, el Nàstic pot ser un dels equips revelació aquest any a 2a divisió.

 

Passem ara a tercera divisió, on ens trobem la Pobla eSports, que representa a la Pobla de Mafumet. El capitans de l’equip, jbc1955, Besieger13 i Joanmiquel_11, encapçalen la plantilla de 16 jugadors que debutarà en aquesta temporada a 3a divisió. La categoria de bronze no és pas fàcil, ja que hi ha molts equips que aspiren a guanyar el títol, com R3x Gaming o 360 eSports. Una temporada ben complicada que segur podran solventar amb les noves incorporacions de la plantilla.

 

 

Saltem de divisió ara i ens situem a la 5a divisió amb el Constantí eSports. El capità és Sesplu, que segueix un altre any al cap davant de l’equip, el qual s’ha reforçat bastant bé per una 5a divisió complicada amb equips molt competitius. Al Constantí el trobem ubicat a la 5a divisió B, competint amb equips difícils com Old School, Elit Legends o el Llanera, els quals ja son veterans a l’hora de guanyar algun títol. Per presentar-vos la plantilla qui millor que els mateixos jugadors del Constantí. Aquí us deixem el vídeo de presentació:

 

 

 

 

Seguim a la 5a divisió però canviem de grup, ja que a la 5a D ens trobem la UE Sant Andreu eSports. Un equip que ha canviat poc respecte l’any passat però que segur donarà la cara a una lliga on es postulen com un dels equips més complicats a batre. De capitans tenim per altre any consecutiu a Beltry Hd i Jonii13, que debuta a la capitania del equip. Noves incorporacions com les de Borja Quesada o la de  Iñigo a la defensa, ajudaran a l’equip a afiançar-se en aquesta nova categoria.

 

PLANTILLA UE SANT ANDREU

#BeltryHD #Animal734  #Agbuixa111 #Jonii13 #Coalajandrillo #Rbspartan95 #Borginho #Jap #Luisbellvis01 #PapaGamer #Byruben215 #Gualsalvatore #Tjan89 #Bymelxx

 

D’altra banda, el Santfeliuenc eSports va presentar ahir la seva plantilla al final del día. Aquest son els que intentaran portar als de Sant Feliu cap a la cinquena divisió:

 

 

 

Acabem les presentacions amb el nou equip Català d’VFO aquest any, l’AE Piera eSports. Un equip totalment nou, amb el seu capità, Trujillofermín45, al qual vam entrevistar aquí, i ja ens va donar les claus per la creació d’una nova plantilla, la qual és de 12 jugadors aquesta temporada. Son pocs, però tal i com ells diuen, ho donaran tot a una divisió, com és en aquest cas 7a divisió D, on es solen enfrontar equips i projectes nous, així que qui sap si aquet grup d’amics seriós i competitiu com és l’AE Piera eSports ens pot donar més d’una sorpresa aquest any.

 

PLANTILLA AE PIERA ESPORTS

#toni1 #marc2 #jan3 #ferri4 #vaque6 #izan7 #cris10 #jaimito22 #porri23 #tomi57 #sergiowalter94 #biel16

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *