Suarecillo, jugador del GGSystem: “Competir a tercera divisió és un gran repte”

Aquesta entrevista es publica en castellà i català

 

CAT

 

Des de quan portes al mode competitiu de FIFA? Qui o què et va obrir les portes a

aquesta modalitat de joc?

Vaig començar a competir amb el FIFA 17 encara que, en el FIFA 16 de vegades jugava amb amics però en cap competició.

Tenia altres amics i coneguts que jugaven en mode competitiu, i un dia parlant amb un amic, ens vam decidir a crear un club.

 

No has tingut gaire sort, per el moment, a VFO. Si atenem a les teves estadístiques al lloc web només has participat a un partit (victòria, per cert)  i, poc després, el teu equip va abandonar. A que es deu tot aixó?

Al principi vam començar amb moltes ganes i il·lusió però desprès van ser tot problemes per part dels fitxatges que havíem fet, ja que, al poc temps de tancar-se el període de negociació, vam tenir baixes i això va fer que ens quedéssim una mica “ penjats “. Es llavors, quan ens vam centrar en la antiga FIFCUP i  FCCE.

 

Ara bé, amb la selecció catalana les coses han anat molt millor, fins a l’extrem que, tot i no ser una selecció d’oficialitat reconeguda, vàreu guanyar el campionat de les autonòmiques. Que n’opines d’aquest tema, creus que hauríeu de ser oficials? Creus que, de ser-ho, es podria armar un equip millor?

Jo crec que si hauria de ser oficial ja que representem a una Comunitat Autònoma i per això haurien de donar-li més importància de la que li donen però no per això tindríem un millor equip.

 

Ara, per la tercera temporada de la competició, arribes a Black Unicorns (ara GG System). L’equip, tot i ser amateur (entenent això com a sense llicència d’equip de futbol real), competirà a la 3ª divisió, on porta dues temporades (la primera sota el nom d’RCD Legends). Que et va motivar per fitxar per l’equip? Quins objectius teniu de cara a la propera temporada?

Desprès de la meva experiència com Manager, vaig decidir deixar-ho i buscar algun club que jugués en divisions altes. Per a mi, competir a 3ª divisió és un gran repte ja que no porto gaire temps jugant en aquesta modalitat i es una gran satisfacció.

Els objectius de la propera temporada, serà, intentar pujar a 2ª divisió. Tot l’ equip tenim moltes ganes i il·lusió!

 

GG System és un equip format, entre d’altres persones de la resta d’Espanya, amb numerosos catalans. Creus que això va poder ser determinant per escollir aquest equip en comptes d’altres?

No, no va ser determinant, vaig decidir quedar-me, primer de tot perquè estaven en una divisió alta i segon perquè l’ ambient de l’ equip era agradable i em vaig sentir a gust.

 

En general, creus que el grau d’implicació dels clubs catalans als eSports es encara

petit en comparació a d’altres de la resta de l’estat? 

No ho crec que sigui petit i els equips més coneguts, poc a poc s’ aniran unint en aquesta comunitat.

Els clubs catalans, tret de Nàstic de Tarragona, RCD Espanyol , C.F Reus Deportiu i la Pobla eSports

competeixen a divisions molt més baixes que la vostra. Què n’opines del seu paper

a VFO? Trobes a faltar cap equip català als eSports?

Crec que es molt important ja que vol dir que cada vegada més equips catalans s’ animen a competir.

Trobo a faltar al F.C. Barcelona, però, com que tenen contracte amb KONAMI trobo que es impossible que s’uneixin.

 

Ja per acabar ,que en penses de la iniciativa d’FDC com a mitjà informatiu en català

pels clubs de casa? La trobes interessant?

Trobo que es una molt bona idea ja que, es una manera de recolzar als equips catalans i fer-los sentir!

La trobo molt interessat perquè pots així veure tota la informació dels equips de casa.

 

 

CAS

 

¿Cuánto tiempo llevas en el modo competitivo de FIFA? ¿Quién o que te abrió las puertas
a esta modalidad de juego?

Empecé a competir con el FIFA 17 aunque, en el FIFA 16 a veces jugaba con amigos pero en ninguna competición.

Tenía otros amigos y conocidos que jugaban en modo competitivo, y un día hablando con un amigo, nos decidimos a crear un club.

No has tenido mucho suerte, por el momento, a VFO. Si atendemos a tus estadísticas al sitio web sólo has participado a un partido (victoria, por cierto) y, poco después, tu equipo abandonó. ¿A que se debe de todo esto?

Al principio empezamos con muchas ganas e ilusión pero desprendido fueron todo problemas por parte de los fichajes que habíamos hecho, puesto que, al poco tiempo de cerrarse el periodo de negociación, tuvimos bajas y esto hizo que nos quedáramos un poco “ colgados “. Fue entonces cuando nos centramos en la antigua FIFCUP y FCCE.

Ahora bien, con la selección catalana las cosas han ido mucho mejor, hasta el extremo que, a pesar de no ser una selección de oficialidad reconocida, ganasteis el campeonato de las autonómicas. ¿Qué opinas de este tema, crees que tendríais que ser oficiales? ¿Crees que, de serlo, se podría armar un equipo mejor?

Yo creo que si tendría que ser oficial puesto que representamos a una Comunidad Autónoma y por eso tendrían que darle más importancia de la que le dan pero no por eso tendríamos un mejor equipo.

Ahora, llega la tercera temporada de la competición. Fichas en su día por Black Unicorns (ahora GG System). El equipo, a pesar de ser amateur (entendiendo esto como sin licencia de equipo de fútbol real), competirá en la 3ª división, donde acumula dos temporadas (la primera bajo el nombre de RCD Legends). ¿Qué te motivó para fichar por el equipo? ¿Qué objetivos tenéis de cara a la próxima temporada?

Después de mi experiencia como Manager, decidí dejarlo y buscar algún club que jugara en divisiones altas. Para mí, competir en 3ª división es un gran reto puesto que no llevo mucho tiempo jugando en esta modalidad y es una gran satisfacción.

Los objetivos de la próxima temporada serán intentar subir a 2ª división. ¡Todo el equipo tenemos muchas ganas e ilusión!

GG System es un equipo formado, entre otras personas del resto de España, por numerosos catalanes. ¿Crees que esto pudo ser determinante para escoger este equipo en vez de otros?

No, no fue determinante, decidí quedarme, antes que nada porque estaban en una división alta y segundo porque el ambiente del equipo era agradable y me sentí a gusto.

En general, ¿crees que el grado de implicación de los clubes catalanes en los eSports es aún
pequeño en comparación a otros del resto del estado?

No  creo que sea pequeño y los equipos más conocidos, poco a poco se irán uniendo a esta comunidad.

Los clubes catalanes, más allá de Nàstic de Tarragona, RCD Espanyol ,C.F Reus Deportiu y la Pobla eSports,
compiten a divisiones mucho más bajas que la vuestra. ¿Qué opinas de su papel
en VFO? ¿Echas de menos ningún equipo catalán en los eSports?

Creo que es muy importante puesto que quiere decir que cada vez más equipos catalanes se animan a competir.

Echo de menos al F.C. Barcelona, pero, como que tienen contrato con KONAMI veo imposible que se unan.

Ya para acabar ,¿que piensas de la iniciativa de FDC como medio informativo en catalán
para los clubes de casa? ¿La consideras interesante?

Creo que es una muy buena idea puesto que es una buena manera de apoyar a los equipos catalanes y hacerlos oír! Además puedes seguir el día a día de los equipos de casa

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *