Anàlisi dels rivals dels equips catalans a VFO

Aquest article es publica en català i castellà

 

Català

A dia d’avui, amb les divisions ja anunciades, solament queda saber quan donarà inici la competició. Tot sembla indicar que després de l’anunci del tancament del mercat, que finalitzarà dijous que ve dia 2 de novembre, la lliga donarà començament el 6 de novembre. No són dates donades oficialment per l’organització, però si seguim les mateixes pautes utilitzades en les anteriors edicions del torneig aquesta hauria de ser la data de sortida.

En quant al tema de fitxatges d’última hora, podríem dir que la majoria d’equips ja tenen les plantilles tancades, atès que en teoria aquesta segona obertura del mercat no estava prevista, però com hem pogut observar en les últimes hores algun que un altre equip no ha dubtat a aprofitar aquesta ocasió per afegir jugadors de reforç a les seves plantilles.

Amb el repartiment ja dels equips en les seves respectives divisions els equips eSports catalans ja saben exactament en quina divisió els tocarà competir i amb això, coneixen ja allò que tant desitjaven saber, el més important: Qui seran els seus rivals aquesta temporada? A quins rivals hauran de batre per aconseguir els seus objectius?

La segona divisió comptarà amb tres equips catalans que són: RCDE eSports, CF Reus eSports i el Nàstic eSports. Aquests tres conjunts compten amb grans plantilles per afrontar aquesta tercera temporada de la competició i aspiren pel cap alt alt. La setmana passada vam tenir el plaure de parlar amb el capità del conjunt reusense, MonoBabu. En l’entrevista breu que vam tenir amb ell, ens va comentar que després d’haver mantingut dues vegades la categoria, l’objectiu primari d’aquesta temporada era mirar cap amunt i aconseguir el tan desitjat ascens. En preguntar-li per l’equip a batre en aquesta divisió ens va parlar que aquesta temporada va estar molt igualada, però va destacar per sobre dels altres a l’equip de Heads Up, dient que aquest es troba un graó per sobre de la resta.

A tercera divisió tenim a la Pobla de Mafumet eSports, l’equip de terres tarragonines debuta sota aquest nom aquesta temporada després de deixar de ser Springboks FC. El seu capità JBC1955 dóna fe que l’equip aquesta temporada està molt motivat i que l’objectiu principal és millorar la setena plaça aconseguida l’any anterior. Qualifica com a rivals a batre per les places de la zona alta de la classificació a Gaineko i al Lorca Esportiva. Per tal d’aconseguir aquesta meta, el capità tractarà d’implantar un joc eficaç basat sobretot en l’ordre i l’equilibri.

A cinquena divisió també podem trobar a tres equips catalans més:

A cinquena A trobem al C.E Altafulla, equip que es troba en un grup molt complicat. La presència d’equips com Efficiency Team, ATM Old School, Athans Gaming i Ethereal GG posarà el llistó molt alt a aquesta lliga.

A la divisió B tenim al Constantí eSports. El seu capità destaca com a “cocos” d’aquesta cinquena divisió a Sport Timber i UD Llanera DV7. Així mateix també va esmentar que volen el títol i que intentaran aconseguir-ho sent fidels al seu estil: sent amo i senyor de la pilota.

A cinquena divisió D es trova la UE Sant Andreu eSports. El capità d’aquest equip BeltryHD ens comenta que el seu equip haurà de lluitar per mantenir-se aquesta temporada i que viuran una temporada molt diferent a l’anterior, que va ser còmoda i fàcil. Destaca com a equips més forts al Xerez eSports i a Spanish Legends Cf.

Ja arribem a sisena divisió. A la G trobem al SantFeliuenc, que haurà de competir contra grans equips com RBB Supporters, VPLegends i UD Sevixere. A la divisió H, tenim al Llagostera. A aquesta divisió hauran de competir contra equips difícils de rosegar com són l’Alacant United i Espartanos VFO.

Finalment, a la setena divisió D trobem a AEPiera eSports. Un equip que comença des de l’última divisió però que poc trigarà a arribar a divisions altes. El seu capità TrujilloFermin no pararà de motivar als seus jugadors per tal de portar a aquest gran equip on realment es mereix estar.

 

 

Castellà

 

A día de hoy, con las divisiones ya anunciadas, solo queda saber cuándo dará inicio la competición. Todo parece indicar que tras el anuncio del cierre del mercado, que finalizará el próximo jueves día 2 de noviembre, la liga dará comienzo el 6 de noviembre. No son fechas dadas oficialmente por la organización, pero si seguimos las mismas pautas utilizadas en las anteriores ediciones del torneo esa debería ser la fecha de salida.

En cuanto al tema de fichajes de última hora, podríamos decir que la mayoría de equipos ya tienen las plantillas cerradas, dado que en teoría esta segunda apertura del mercado no estaba prevista, pero  como hemos podido observar en las últimas horas algún que otro equipo no ha dudado en aprovechar esta ocasión para añadir jugadores de refuerzo a sus plantillas.

Con el repartimiento ya de los equipos en sus respectivas divisiones los equipos eSports catalanes ya saben exactamente en qué división les tocará competir y con ello, conocen ya aquello que tanto deseaban saber, lo más importante: ¿Quiénes serán sus rivales esta temporada? ¿A qué rivales deberán batir para conseguir sus objetivos?

La segunda división contará con tres equipos catalanes que son: RCDE eSports, CF Reus eSports y el Nàstic eSports. Estos tres conjuntos cuentan con grandes plantillas para afrontar esta tercera temporada de la competición y aspiran a lo más alto. La semana pasada tuvimos el placer de hablar con el capitán del conjunto reusense, MonoBabu. En la entrevista breve que tuvimos con él, nos comentó que tras haber mantenido dos veces la categoría, el objetivo primario de esta temporada era mirar hacia arriba y conseguir el tan deseado ascenso. Al preguntarle por el equipo a batir en esta división nos habló de que esta temporada va estar muy igualada, pero destacó por encima de los demás al equipo de Heads Up, diciendo que éste se encuentra un escalón por encima del resto.

En tercera división tenemos a la Pobla de Mafumet eSports, el equipo de tierras tarraconenses debuta bajo este nombre esta temporada tras dejar de ser Springboks FC. Su capitán JBC1955 da fe de que el equipo esta temporada está muy motivado y que el objetivo principal es mejorar la séptima plaza lograda el año anterior. Califica como rivales a batir por las plazas de la zona alta de la clasificación a Gaineko y al Lorca Deportiva. Por tal de alcanzar esta meta, el capitán tratará de implantar un juego eficaz basado sobre todo en el orden y el equilibrio.

En quinta división también podemos encontrar a tres equipos catalanes más:

En quinta A  encontramos al C.E. Altafulla, equipo que se encuentra en un grupo muy complicado. La presencia de equipos como Efficiency Team, ATM Old School, Athans Gaming y Ethereal GG pondrá el listón muy alto a esta liga.

En la división B tenemos al Constantí eSports. Su capitán destaca como “cocos” de esta quinta división a Sport Timber y UD Llanera DV7. Asimismo también mencionó que quieren el título y que intentarán conseguirlo siendo fieles a su estilo: siendo dueño y señor del balón.

En quinta división D hayamos al UE Sant Andreu eSports. El capitán de este equipo BeltryHD nos comenta que su equipo deberá luchar por mantenerse esta temporada y que vivirán una temporada muy distinta a la anterior, que fue cómoda y fácil. Destaca como equipos más fuertes al Xerez eSports y a Spanish Legends CF.

Ya llegamos a sexta división. En la G encontramos al SantFeliuenc, que deberá competir contra grandes equipos como RBB Supporters, VPLegends y UD Sevixere. En la división H, tenemos al Llagostera. En esta división deberán competir contra equipos difíciles de roer como son el Alicante United y Espartanos VFO.

Por último en séptima división D encontramos a AEPiera eSports. Un equipo que empieza desde la última división pero que poco tardará en llegar a divisiones altas. Su capitán TrujilloFermin no parará de motivar a sus jugadores por tal de llevar a este gran equipo donde realmente se merece estar.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *