El RCD Espanyol eSports, nou club FDC

CAT

Inmilorable notícia la que us podem donar avui: el RCD Espanyol eSports, el màxim exponent del futbol català als eSports en quant a historia del club  i categoría futbolística al futbol real, ja que competeix a LaLiga Santander, es nou Club FDC. Amb aquest acord, tant el club com FDC es beneficiaran de major difusió de les seves activitats, així com un cobriment major de la informació per part de l’equip del lloc web.

Agraïm al club blanc-i-blau la oportunitat que ens han brindat i la confiança dipositada en nosaltres. A FDC seguirem treballant dia rere dia, però ara amb una motivació extra.

 

#FemFDC

 

CAS

 

Inmejorable noticia la que os podemos dar hoy: El RCD Espanyol eSports, el máximo exponente del fútbol catalán en los eSports en cuanto a historia del club y categoría futbolística en el fútbol real, ya que compite en LaLiga Santander, es nuevo Club FDC. Con este acuerdo, tanto el club como FDC se beneficiarán de mayor difusión de sus actividades, así como un  mayor cobertura de la información por parte del equipo de la web.


Agradecemos al club blanquiazul la oportunidad que nos han brindado y la confianza depositada en nosotros. En FDC seguiremos trabajando día tras día, pero ahora con una motivación extra.

 

#FemFDC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *