Acord de col·laboració entre FDC i El Travesser per acostar els eSports futbolístics catalans a tothom

Les pàgines web FDC (Futbol Digital Català) i El Travesser han arribat a un acord de col·laboració per publicar setmanalment notícies referent als eSports dels equips catalans.

El futbol digital creix any rere any, i són molts usuaris arreu de Catalunya que s’han introduit en els eSports (per a Play Station, Xbox i PC). En aquest sentit, FDC és l’únic web català dedicat als eSports (dels clubs catalans), i que compta amb personal dedicat al sector d’aquesta disciplina tecnològica, que es troba en ple ascens.

FDC i El Travesser han acordat apropar setmanalment la informació esportiva i l’actualitat de diferents equips digitals, aquells equips als quals El Travesser arriba en la vida real. En aquest aspecte, els equips de què s’informarà seran Pobla de Mafumet, Sant Andreu, Santfeliuenc, CE Constantí i CE Altafulla, conjunts que competeixen a la lliga més gran a nivell estatal: VFO.

D’aquesta manera, tan bon punt arrenqui la temporada oficial, FDC s’ocuparà de la nova secció d’eSports d’El Travesser, que es crearà amb la finalitat d’anar seguint els partits i resultats dels equips mencionats anteriorment, amb dues publicacions setmanals (prèvies i cròniques).

Author: ElTravesser.cat

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *