La UE Cornellà crea el seu propi equip d’eSports

La UE Cornellà, un important club i acadèmia espanyola de futbol, ​​anuncia la seva entrada en eSports amb l’objectiu principal de ser una acadèmia de referència, com ho és en el futbol. Per aconseguir aquest objectiu, UE Cornellà s’ha associat amb QwattieSports Agency, un expert reconegut a nivell mundial en la convergència entre els esports electrònics i els esports tradicionals.

La UE Cornellà inicia aquesta aventura amb els següents jocs:

– – FIFA;
– – League of Legends;
– – Hearthstone;
– – Clash Royale.

L’objectiu és buscar i identificar talents emergents en la comunitat de eSports i que se’ls doni l’oportunitat de representar la UE Cornellà en tornejos més grans.

Per a començar les activitats, la UE Cornellà està organitzant un torneig de FIFA18 que serà online, ja obert per a inscriure’s, seguit d’una etapa offline (presencial), on els 8 millors jugadors competiran en les rondes finals, en persona, a l’estadi de la UE Cornellà al desembre. El registre en línia del torneig finalitzarà l’1 de desembre i les primeres rondes es duran a terme entre l’1 i el 3 de desembre, i el torneig en persona es jugarà entre el 6 i el 8 de desembre.

Els representants de l’equip de League of Legends han de ser escollits després de fer una bootcamp, en la qual els 10 millors jugadors de la fase en línia competiran entre si per obtenir un lloc en l’equip. Es faran enquestes i entrevistes perquè els aficionats puguin votar els seus jugadors favorits, que facilitarà l’elecció dels jugadors seleccionats.

 

Banner de presentació de la UE Cornellà eSports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *