La UE Cornellà eSports és nou club FDC

La U.E Cornellà eSports i FDC han arribat a un acord per a l’adhesió de la secció dels eSports de l’entitat a la iniciativa de “Clubs FDC” que comportarà un major cobriment de l’actualitat i la informació dels equips d’esports electrònics que el conjunt del Baix Llobregat tindrà a diferents disciplines, com Fifa (1v1), League of Legends, Hearthstone i Clash Royale. L’equip tindrà la seva propia secció al nostra web, on podreu informar-vos de tot allò que passi al club.

 

La cobertura informativa d’FDC anirà des de prèvies i cròniques a entrevistes i reportatges sobre l’actualitat inmediata del club, sempre amb el màxim rigor informatiu. A més, FDC seguirà de ben aprop tot el que passi a l’equip, ja que s’ha designat una persona exclusivament per a tota la informació del conjunt verd.

 

Des de FDC agraïm la predisposició del club i els desitgem sort i éxits a la temporada vinent.

 

#FemFDC

 

Castellano

 

La UE Cornellà eSports y FDC han llegado a un acuerdo para la adhesión de la sección de los deportes de la entidad a la iniciativa de “Clubes FDC” que conllevará un mayor seguimiento de la actualidad y la información de los equipos de deportes electrónicos que el conjunto del Baix Llobregat tendrá en diferentes disciplinas, como Fifa (1v1), League of Legends, Hearthstone y Clash Royale. El equipo tendrá su propia sección en nuestra web, donde podréis informaros de todo lo que ocurra en el club.


La cobertura informativa de FDC irá desde previas y crónicas a entrevistas y reportajes sobre la actualidad inmediata del club, siempre con el máximo rigor informativo. Además, FDC seguirá de cerca todo lo que pase en el equipo, ya que se ha designado una persona exclusivamente para toda la información del conjunto verde.


Desde FDC agradecemos la predisposición del club y les deseamos suerte y éxitos en la próxima temporada.


#FemFDC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *