Neix FDC, el primer mitjà de comunicació íntegrament en català per a els clubs de futbol amb secció d’eSports

FDC. Projecte pioner a Catalunya per acostar el futbol digital a tothom.

FDC sorgeix per donar resposta a la necessitat de comptar amb un mitjà informatiu de qualitat que informi de les actuacions dels clubs de futbol català als eSports. És una iniciativa pionera a tot l’estat que vol ajudar a promoure la profesionalització de la discplina dels eSports arreu del país.

A FDC ens plantejem el repte de cobrir tota l’actualitat dels clubs de futbol amb llicència real. Es prioritzarà el paper d’aquests a la competició VFO, la més important pel que fa a clubs de tot l’estat espanyol. No només parlarem dels resultats dels equips del país, sinò que també parlarem amb els protagonistes i , d’altra banda, s’escriuràn articles d’opinió i reportatges referents als mateixos.

D’altra banda, busquem ser també una porta d’entrada als eSports per a clubs catalans que cerquin noves eines per ampliar els seus horitzons i arribar a un públic cada cop més nombrós. Nosaltres els portarem la actualitat “virtual”.

També ens oferim com a mitjà de comunicació oficial per als clubs catalans, especialment per aquells més petits que busquin repercussió, mitjançant la iniciativa de Clubs FDC, de la qual us podeu informar al seu apartat al web. L’adhesió no comporta cap cost als clubs més enllà de pactar certa publicitat dels articles i redactats d’FDC referents als conjunts adherits.

FDC ja ha començat la seva activitat, pero està en fase de proves. Amb la nova temporada oficial donarem el tret de sortida real a la pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *