U.E Cornellà eSports: La importància d’un programa de formació als esports virtuals

Fa pocs dies, els nostres companys de la UE Cornellà van entrar al món dels eSports. Això és a priori normal, ja que molta gent s’està unint a aquesta comunitat en aquets últims mesos, però en aquest cas, el Cornellà no ha entrat com a un equip més si no més bé com a una acadèmia de formació, amb un objectiu ben clar: trobar als talents emergents més importants dels eSports i donar’ls-hi oportunitats a torneigs més rellevants.

És un bon projecte i se li hauria de donar rellevància. La majoria de gent es pensa que son bons ja de per si, i aquesta oportunitat que brinda la UE Cornellà ajudarà a molts talents a poder surgir i consolidar-se en un bon lloc dins la comunitat virtual.

La majoria dels equips que trobem en els eSports són competitius, és a dir, busquen ser els millors des de una base, però moltes vegades hi ha gent d’aquets equips que per molt bona que sigui no té aquesta formació prèvia. La importància de formar a gent en aquest aspecte és molt important, ja que igual jugant a categories poc professionals no la necessites tant, però si et planteges participar a tornejos més importants, prescindir d’ella et privaria de possibilitats de victòria, les quals amb una bona formació des d’un principi pots aconseguir.

Definitivament, és un gran projecte per a aquesta comunitat, i segurament en un futur i si la cosa segueix endavant, molta gent faci el mateix que els companys del Cornellà, els quals serviran com a “experiment” per a aquest nou model als eSports que segur donarà un nou gir a aquest món que tot just creix.

Convidem a tothom que estigui interessat en participar al draft per internet i , més endevant, de forma personal, que realitza el club del Baix Llobregat.

 

Castellà

 

Hace pocos días, nuestros compañeros de la UE Cornellà entraron en el mundo de los eSports. Esto es a priori normal, ya que mucha gente se está uniendo a esta comunidad en estos últimos meses, pero en este caso, el Cornellà no ha entrado como un equipo más si no más bien como una academia de formación, con un objetivo claro, que es encontrar a los talentos emergentes más importantes de los deportes y darles una oportunidad en torneos más relevantes.


Es un buen proyecto y se le tendría que dar importancia, ya que la mayoría de gente cree que son buenos ya de por sí, y esta oportunidad que brinda la U.E Cornellà ayudará a muchos talentos poder surgir y consolidarse en un buen lugar dentro la comunidad.


La mayoría de los equipos que encontramos en los deportes son competitivos, es decir, buscan ser los mejores desde una base, pero muchas veces hay gente de estos equipos que por muy buena que sea no tiene esta formación previa. La importancia de formar a gente en este aspecto es muy importante, ya que igual jugando en categorías poco profesionales no la necesitas tanto, pero, si te planteas participar en torneos más importantes, prescindir de ella te privaría de posibilidades de victoria, las que con una buena formación desde un principio puedes lograr.


Definitivamente, es un gran proyecto para esta comunidad, y seguramente en un futuro y la cosa sigue adelante, mucha gente haga lo mismo que los compañeros del Cornellà, los cuales servirán como “expermient” para este nuevo modelo a los deportes que seguro dará un nuevo giro a este mundo que apenas crece.

Invitamos a todo el que esté interesado en participar en el draft por internet y, más adelante, de forma personal, que realiza el club del Baix Llobregat.

Author: Aleix Gonzàlez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *