Repassem la temporada anterior: C.E Constantí eSports

Per començar a rodar el contingut de la web en aquestes setmanes prèvies a l’inici de la competició oficial, a FDC hem decidir repassar l’ultima temporada de cadascun dels equips dels que es cobrirà l’actualitat al web. I quin millor inici per aquesta secció de pretemporada que parlar de la gran temporada, encara que sense premi, del C.E Constantí eSports.

A la seva segona temporada a VFO, l’equip del tarragonés ha assolit una meritòria quarta posició al grup A de la Cinquena Divisió. Val a dir que, probablement, el conjunt capitanejat per Sesplu8 ha quedat enquadrat al grup més difícil de la categoría, tenint que enfrontar-se a grans rivals com Xpresive Club, campions de la divisió, Barakaldo eSports, Algeciras CF o Paketecentro CF.

Sabent-se sobreposar a un mal inici de temporada i tot i la dificultat dels oponents, l’equip ha acabat com el segon club més golejador de la competició i a només tres punts de la zona de playoff d’ascens a Quarta Divisió, que ha tancat l’Algeciras CF com a tercer classificat amb 55 punts. El conjunt del Tarragonés n’ha aconseguit 52, quedant a cinc del cinqué.  Dona la casualitat de que és la segona vegada consecutiva que el Constantí repeteix aquest quart lloc.

Des de FDC els desitjem una tercera temporada plena d’èxits pel club i estarem encantats de poder cobrir la seva actualitat al llarg de la mateixa, i que en siguin moltes més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *