La Pobla eSports tanca el mercat amb dues incoporacions de qualitat

Els fitxatges de Pheno_92 i Pawabroda son els últims del conjunt tarragoní

L’equip de la Pobla de Mafumet ha tancat, gairebé sobre la botzina, els fitxatges de dos jugadors de nivell pels homes de jbc1955, Besieger13 i Joanmiquel_11.

Pheno_92 és un extrem dret suís i internacional amb el país helvètic. Té gran experiencia a les competicions suïsses i portarà el dorsal 92. Cal remarcar que la seva nacionalitat no espanyola provoca que ocupi una plaça d’extra-comunitari.

D’altra banda, PawaBroda ocuparà la posició de migcentre i portará el dorsal 28. El jugador té nacionalitat espanyola i prové de Hornets, equip de la cinquena divisió de la VFO.

 

Castellà

Los fichajes de Pheno_92 y Pawabroda son los últimos del conjunto tarraconense.

El equipo de la Pobla de Mafumet ha cerrado, casi sobre la bocina, los fichajes de dos jugadores de nivel por los hombres de jbc1955, Besieger13 y Joanmiquel_11.

Pheno_92 es un extremo derecho suizo e internacional con el país helvético. Tiene gran experiencia en las competiciones suizas y llevará el dorsal 92. Cabe destacar que su nacionalidad no española provoca que ocupe una plaza de extracomunitario.

Por otra parte, PawaBroda ocupará la posición de mediocentro y llevará el dorsal 28. El jugador tiene nacionalidad española y proviene de Hornets, equipo de la quinta división de la VFO.

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *