“És tot un plaer jugar el futbol de la manera que es juga amb ells. Hi ha pocs equips d’aquestes condicions”

En XoelMF ha acceptat un repte majúscul per a la tercera temporada d’VFO. El Barceloní, un dels veterans a FVPA, s’enrola a l’ambiciós projecte del Reial Saragossa. La base de l’equip aragonès és tan potent com temible: jugadors que varen guanyar la primera divisió de VFO a Xbox sense perdre cap partit. Podran reeditar títol a PS4? D’això i de molt més en parlem amb el nostre protagonista d’avui a la nostra secció de catalans arreu d’VFO.

 

XoelMF ha aceptado un reto mayúsculo para la tercera temporada de VFO. El Barcelonés, uno de los veteranos en FVPA, se enrola en el ambicioso proyecto del Real Zaragoza. La base del equipo aragonés es tan potente como temible: jugadores que ganaron la primera división de VFO Xbox sin perder ningún partido. Podrán reeditar título en PS4? De esto y de mucho más hablamos con nuestro protagonista de hoy en nuestra sección “catalanes por VFO”.

 

Des de quan portes a la modalitat competitiva de FIFA? Qui o què et va obrir les portes a aquesta modalitat de joc?

Estic en aquesta modalitat des de els inicis del mode club amb la FVPA, aproximadament l’any 2010.

Aquest mon el vaig descobrir de casualitat des de un fórum anomenat EOL, la veritat que em va sorprendre la comunitat que hi havia nomes sortir aquest mode. Va ser tot un èxit.

 

Un equip de primera divisió que guanya el títol a primera divisió de VFO sense perdre cap partit. Aquest va ser el  Villarreal que ara és el Saragossa. Com es valora això?

Actualment tota la plantilla menys dos jugadors són de XBOX. Es un mèrit terrible, de fet, aquesta trajectòria em va animar a provar amb ells i la veritat es que és tot un plaer jugar el futbol de la manera que es juga amb ells, mimant la pilota i tocant ràpid com entenc jo el futbol. Hi ha pocs equips d’aquestes condicions.

 

Cap derrota en tota una temporada, però l’equip deixa el Villarreal i passa al Saragossa. En aquest cas, de Playstation. A què es deu la migració de plataforma?

Parlant amb els companys, coincideixen en que la raó es que en PS4 la rivalitat i el nivell es molt mes alt, a més hi ha molts mes equips que poden crear problemes a la hora de guanyar títols. Es tot un repte per a ells i jo ho entenc.

 

Arribeu a la primera divisió de VFO a PS4 com a un equip capaç de guanyar, també, el màxim títol lliguer a la plataforma de Sony. Amb la baixada de Philips Hue, que sembla que no revalidarà el títol, creieu que sou els favorits?

Actualment hi ha molts equips favorits, no puc dir que som un d’ells, això ho deixaré per la gent que en segueix o ens coneix. L’equip Philips Hue actualment es Golden Hawks, està clar que serà un rival directe.

 

I des del club, entre els companys, com es planteja la temporada? Es un objectiu aixecar el títol de la primera divisió? Qui veieu com a màxim rival?

La temporada te bona pinta. No hem deixat de entrenar tot i les errades del FIFA i això a la hora de jugar es nota moltíssim , estem a un nivell bo i esperem fer una bona temporada.

L’objectiu es aconseguir o lluitar fins el final per tots els títols que es puguin, esperem que sigui així i d’aquesta manera donar una alegria a la gent que confia en nosaltres i ens segueix.

Respecte com a màxim rival com he dit abans per a mi seria Golden Hawks o Lenovo que també te molt bona plantilla des de els seus orígens a la antiga comunitat “FVPA”.

  

Quin o quins equips t’han sorprès més a aquesta segona temporada? Quin o quins equips creus que s’han reforçat molt bé per a la propera campanya?

Realment poques coses em poden sorprendre ja, la veritat es que conec a tots els equips des de fa molts anys però si que soc conscient que equips com Villarreal FC o Leganés tenen bona plantilla per competir i s’han reforçat molt bé.

 

En general, creus que el grau d’implicació dels clubs catalans als eSports és encara petit en comparació d’uns altres de la resta de l’estat?

Crec que de moment hi ha una implicació moderada en tots els equips ja que això per el meu gust acaba de començar. Esperem que de cara al futur cada vegada hi hagi mes implicació i es donin més oportunitats en aquest món que ,per les persones que el coneixem, és increïble. De totes maneres abans es jugava amb la única motivació de passar el temps, així que poc a poc anirem aconseguint coses mes grans.

 

Els clubs catalans que estan a VFO, excepte Reus Deportiu, RCD Espanyol i Nàstic de Tarragona, competeixen a divisions molt més baixes. Què n’opines del seu paper a VFO? Trobes a faltar cap equip català als eSports?

La veritat que tots aquest equips m’agradarien que estiguessin a primera divisió ja que es tot un orgull per els catalans que estiguin competint al primer nivell, tot i la seva categoria actual apunten bones maneres i tot acabarà arribant.

A la pregunta de si trobo a faltar algun equip, òbviament si, si per mi fos m’agradaria que equips de talla mundial com el FC Barcelona dones un pas i s’animés a competir a la VFO, ja veurem en un futur.

 

Ja per acabar, què penses de la iniciativa de FDC com a mitjà informatiu en català per a els clubs de casa? La trobes interessant?

La veritat es que es una boníssima iniciativa ja que es un medi que ens toca molt d’aprop per els catalans. Esperem que continueu amb aquesta ambició i motivació ja que es un plaer per els jugadors de la VFO tenir medis informatius d’aquest mon meravellós. Per últim agrair-vos els vostre interès per aquesta entrevista i per la meva part ja teniu un seguidor incondicional més de FDC. Gràcies.

 

 

Castellà

 

¿Cuánto llevas en la modalidad competitiva de FIFA? ¿Quién o qué te abrió las puertas a esta modalidad de juego?

Estoy en esta modalidad desde los inicios del modo club con la FVPA, aproximadamente en el año 2010.

Este mundo lo descubrí de casualidad desde un foro llamado EOL, la verdad que me sorprendió la comunidad que había sólo salir este modo. Fue todo un éxito.

Un equipo de primera división que gana el título en primera división de VFO sin perder ningún partido. Este fue el Villarreal que ahora es el Zaragoza. ¿Cómo se valora eso?

Actualmente toda la plantilla menos dos jugadores son de XBOX. Es un mérito terrible, de hecho, esta trayectoria me animó a probar con ellos y la verdad es que es un placer jugar el fútbol de la manera que se juega con ellos, mimando el balón y tocando rápido como entiendo yo el fútbol. Hay pocos equipos de estas condiciones.

Ninguna derrota en toda una temporada, pero el equipo deja el Villarreal y pasa al Zaragoza. En este caso, de Playstation. ¿A qué se debe la migración de plataforma?

Hablando con los compañeros, coinciden en que la razón es que en PS4 la rivalidad y el nivel es mucho más alto, además hay muchos más equipos que pueden crear problemas a la hora de ganar títulos. Es todo un reto para ellos y yo lo entiendo.
Llegamos a la primera división de VFO en PS4 como un equipo capaz de ganar, también, el máximo título liguero en la plataforma de Sony.

Con la bajada de Philips Hue, que parece que no revalidará el título, crees que sois favoritos?

Actualmente hay muchos equipos favoritos, no puedo decir que somos uno de ellos, eso lo dejaré para la gente que sigue o nos conoce. El equipo Philips Hue actualmente es Golden Hawks, está claro que será un rival directo.

Y desde el club, entre los compañeros, ¿Cómo se plantea la temporada? ¿Es un objetivo levantar el título de la primera división? ¿ A Quien ves como máximo rival?

La temporada tiene buena pinta. No hemos dejado de entrenar aunque los errores del FIFA y eso a la hora de jugar se nota muchísimo, estamos a un nivel bueno y esperamos hacer una buena temporada.

El objetivo es conseguir o luchar hasta el final por todos los títulos que se puedan, esperamos que sea así y de esta manera dar una alegría a la gente que confía en nosotros y nos sigue.

Como máximo rival ,como he dicho antes, para mí sería Golden Hawks o Lenovo que también tiene muy buena plantilla desde sus orígenes en la antigua comunidad “FVPA”.


¿Cuál o cuáles equipos te han sorprendido más en esta segunda temporada? ¿Cuál o cuáles equipos crees que se han reforzado muy bien para la próxima campaña?

Realmente pocas cosas me pueden sorprender ya, la verdad es que conozco a todos los equipos desde hace muchos años pero si que soy consciente de que equipos como Villarreal FC o Leganés tienen buena plantilla para competir y se han reforzado muy bien.

En general, ¿crees que el grado de implicación de los clubes catalanes en los eSports es aún pequeño en comparación con otros del resto del estado?

Creo que de momento hay una implicación moderada en todos los equipos ya que esto acaba de empezar. Esperamos que de cara al futuro cada vez haya más implicación y se den más oportunidades en este mundo que, por las personas que lo conocemos, es increíble. De todos modos antes se jugaba con la única motivación de pasar el tiempo, así que poco a poco iremos consiguiendo cosas mas grandes.

Los clubes catalanes que están en VFO, excepto Reus Deportiu, RCD Espanyol y Nàstic de Tarragona, compiten en divisiones mucho más bajas. ¿Qué opinas de su papel en VFO? ¿Echas de menos ningún equipo catalán en los eSports?

La verdad que todos estos equipos me gustarían que estuvieran a primera división ya que es todo un orgullo para los catalanes que estén compitiendo en el primer nivel, a pesar de su categoría actual apuntan buenas maneras y todo acabará llegando.
A la pregunta de si echo de menos algún equipo, obviamente si, si por mí fuera me gustaría que equipos de talla mundial como el FC Barcelona de un paso y se animase a competir en la VFO, ya veremos en un futuro.

Ya para terminar, ¿Qué piensas de la iniciativa de FDC como medio informativo en catalán para los clubes de casa? ¿ la consideras interesante?

La verdad es que es una buenísima iniciativa ya que es un medio que nos toca muy de cerca por los catalanes. Esperamos que continúe con esta ambición y motivación ya que es un placer para los jugadores de la VFO tener medios informativos de este mundo maravilloso. Por último agradeceros vuestro interés por esta entrevista y por mi parte ya tenéis un seguidor incondicional más de FDC. Gracias.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *