Anàlisi de les primeres jornades dels equips catalans a VFO

Com tots sabem a aquestes alçades, l’inici d’VFO està al caure i, com a conseqüència, fa dos dies es van publicar quins serien els enfrontaments a cada jornada. Nosaltres ens hem centrat en els equips catalans, i toca parlar sobre quins seran els seus partits abans de l’aturada nadalenca.

Comencem pels equips de segona, Espanyol, Nàstic i Reus. Els tres tenen un inici complicat, ja que s’enfronten entre si en les quatre primeres jornades i està clar que algú en sortirà perdent. L’Espanyol debutarà contra el Ferrol, equip que sempre ha demostrat ganes de competir i segur els farà esforçar-se. El Nàstic s’enfrontarà al Vendaball FC, equip nou a la categoria, en la seva primera jornada, duel igualat on hi ha oportunitats de victòria en ambdós bàndols. Per últim, el Reus debutarà contra el Hammers United; els dos equips ja s’han trobat nombroses vegades, i serà un duel pels tres punts molt igualat.  A mesura que vagi avançant el campionat, tant Nàstic com Reus i Espanyol s’hauran d’enfrontar als equips que més opcions tenen de guanyar la lliga, com poden ser per exemple Heads Up o el mateix València. El primer en passar la proba de foc serà el Espanyolque té un calendari complicat, a partir de la sisena jornada, on s’enfrontarà al Heads Up al seu particular Tourmalet. A partir d’aquí, podrem veure realment on podrem situar als Pericos aquesta temporada.

Després, primer el Nàstic i després el Reus posaran a prova les seves aspiracions en les jornades vuit i nou, on ambdós s’enfronten amb equips de la part alta de la taula. Com a importància cal ressaltar també  el final del calendari, on l’Espanyol tindrà un final assequible amb Fènix eSports, però el problema ve aquí per Reus i Nàstic, que s’hauran d’enfrontar en l’última jornada, i és clar que un dels dos en sortirà derrotat o perjudicat.

En quant a la plataforma d’Xbox, el Nàstic aquest any recala a segona divisió, on debutarà amb Loyal, i després haurà de competir a les següents jornades amb equips com el Leganés o el Rayo Mahadaonda per veure si realment poden competir aquest any. A primera hi trobem a un recent ascendit com és l’Espanyol, que debutarà a primera contra el Levante, i també hi trobem al Reus, que començarà la temporada contra el Sporting de Gijón. Ambdós equips catalans s’enfrontaran en un duel sense precedents a la jornada quatre, on es veurà a que aspira cadascú.

Baixem ara a tercera divisió, on trobem la Pobla eSports, únic representant català de la categoria.  En un inici complicat, s‘enfrontaran al Tres Sesenta, que segur els posarà la victòria molt complicada. En la segona jornada s’enfrontaran a Respect cf, en un partit que els poblencs haurien de resoldre’l sense masses complicacions. Per tancar els enfrontaments abans de l’aturada, els tocarà medir-se a Art of touch i Wyverns eSports, dos equips amb els que podrien treure punts per afiançar-se en una bona posició abans de les festes de Nadal.

Toca recalar a cinquena divisió, on recauen la majoria dels equips catalans d’VFO. Concretament al grup A, on ens trobem a l’ Altafulla. L’equip Tarragoní començarà el seu camí a la competició contra Xgaming. Els seus següents enfrontaments seran contra equips de la seva qualitat,  Kange eSports, Efficiency Team i Rayo Mahadaonda. Si els d’ Altafulla fan un bon treball i ens demostren els que tots pensem i la seva manera de jugar, podrien optar a sortir d’un inici de lliga a priori anivellat amb una quantitat de punts suficients com per estar de mitja taula amunt.

Passem ara al grup B, on el Constantí s’enfrontarà en les primeres jornades a Elit Legends, Team AQMA, Black Poison i The only one. Són quatre equips que lluitaran per estar en bons llocs en una competida divisió, i si el Constantí vol estar entre els candidats al títol o l’ascens, haurà de donar el millor que tingui per intentar vèncer el dur calendari amb el que iniciarà la seva lluita aquest any.

Per acabar la 5a divisió, toca parlar de la UE Sant Andreu, equip que recala en el grup D. Els quadribarrats tenen un inici de lliga bastant assequible, gràcies en part a la seva condició d’aspirants al títol, la qual els permet tenir una mica d’avantatge en quant a nom em refereixo. Debutaran amb Torrewolves, partit que haurien de treure endavant sense problemes, i desprès s’enfrontaran a Espectro, Guardia de la Noche i Spanish Legends. Amb un inici assequible, els quadribarrats podrien marcar diferències ja des d’un començament abans d’arribar a l’aturada.

 

Saltem ara a 6a divisió, on ens trobem al Santfeliuenc i el Llagostera.  Els de Sant Feliu, estan al grup G, on debutaran amb Typhoons MG, en un partit a priori a favor del Santfeliuenc, i posteriorment s’enfrontaran a UD Servixere, 11 Conosidos i Los Ultimates. Cal dir que 6a divisió és caracteritzada per la irregularitat d’alguns equips, i el ser regular pot significar un títol de lliga; per tant, si el Santfeliuenc té un bon inici, podrà optar a grans coses. El mateix hauria de  fer el Llagostera, qui debuta amb Alicante United, i seguidament s’enfrontarà amb Espartanos VFO, Barbarian eSports i Night FC. Del seu començament cal destacar l’enfrontament Barbarian eSports, equip que col·labora amb el Sant Andreu, que segur els posaran moltes complicacions alhora d’aconseguir els tres punts.

I tanquem per setena divisió, on ens trobem a l’equip Català debutant aquest any, el Piera eSports. Aquests primers partits els serviran per veure realment on estan de debò, ja que el fet de debutar en una competició nova per ells com és VFO es presenta tot un repte. Començaran contra Project FC, i després s’enfrontaran a Eskombros, Spain Titan i Hombres de Piki. Està clar que el primer partit marcarà les sensacions de la resta, i és important debutar fort per part dels Pierencs, que tal i com hem anat veient en la pretemporada, segur que ho faran. 

 

Castellà

Como todos sabemos a estas alturas, el inicio de VFO está al caer y, como consecuencia, hace dos días se publicaron cuáles serían los enfrentamientos en cada jornada. Nosotros nos hemos centrado en los equipos catalanes, y toca hablar sobre cuáles serán sus partidos antes del parón navideño.

Empezamos por los equipos de segunda, Espanyol, Nàstic y Reus, los cuales tienen un comienzo complicado, por qué los tres se enfrentan entre sí en las cuatro primeras jornadas, y está claro que alguien saldrá perdiendo. El Espanyol debutará contra Ferrol, equipo que siempre ha demostrado ganas de competir y seguro que les hará esforzarse. El Nàstic se enfrentará al Vendaball FC, equipo nuevo en la categoría, en su primera jornada, duelo igualado donde hay oportunidades de victoria en ambos bandos. Por último, el Reus debutará contra el Hammers United; los dos equipos ya han coincidido numerosas veces, y será un duelo por los tres puntos muy igualado. A medida que vaya avanzando el campeonato, tanto Nàstic como Reos y Espanyol se tendrán que enfrentar a los equipos que más opciones tienen de ganar la liga, como pueden ser por ejemplo Heads Up o el mismo Valencia. El primero al pasar la prueba de fuego será el Espanyol, que tiene un calendario complicado, a partir de la sexta jornada, donde se enfrentará al Heads Up en su particular Tourmalet. A partir de aquí, podremos ver realmente donde podremos situar a los Pericos esta temporada.

Después, primero el Nàstic y más tarde el Reus pondrán a prueba sus aspiraciones en las jornadas ocho y nueve, donde ambos se enfrentan con equipos de la parte alta de la tabla. Hay que resaltar también el final del calendario, donde el Espanyol tendrá un final asequible con Fénix eSports, pero el problema viene aquí ambos equipos del tarragonés, que se tendrán que enfrentar en la última jornada, y está claro que uno de los dos saldrá derrotado o perjudicado.
En cuanto a la plataforma de Xbox, el Nàstic debutará con Loyal, y después tendrá que competir en las siguientes jornadas con equipos como el Leganés o el Rayo Mahadaonda para ver si realmente pueden aspirar a los puestos altos este año. En primera encontramos en un recien ascendido como es el Espanyol, que debutará en primera contra el Levante, y también encontramos al Reus, que empezará la temporada contra el Sporting de Gijón. Ambos equipos catalanes se enfrentarán en un duelo sin precedentes a la jornada cuatro, donde se verá a que aspira cada cual.

Bajamos ahora a tercera división, donde encontramos la Pobla eSports, único representante catalán de la categoría. En un inicio complicado, se enfrentarán a Tres Sesenta, que seguro los pondrá la victoria muy complicada. En la segunda jornada se enfrentarán a Respect cf, en un partido que los poblencs tendrían que resolverlo sin demasiadas complicaciones. Para cerrar los enfrentamientos antes de la parada, los tocará medirse a Arte of touch y Wyverns eSports, dos equipos con los que podrían sacar puntos para consolidarse en una buena posición antes del parón.

Toca recalar en quinta división, donde compiten la mayoría de los equipos catalanes de VFO en PS4. Concretamente al grupo A, donde nos encontramos en el Altafulla. El equipo Tarraconense empezará su camino aenla competición contra Xgaming. Sus siguientes enfrentamientos serán contra equipos de su nivel, Kange eSports, Efficiency Team y Rayo Mahadaonda. Si los de Altafulla hacen un buen trabajo y nos demuestran su calidad y su manera de jugar, podrían optar a resolver un inicio liguero a priori igualado con una cantidad de puntos suficientes como para estar de media tabla para arriba.

Pasamos ahora al grupo B, donde el Constantí se enfrentará en las primeras jornadas a Élite Legends, Team AQMA, Black Poison y The only one. Son cuatro equipos que lucharán para estar en buenos lugares en una competida división, y si el Constantí quiere estar entre los candidatos al título o el ascenso, tendrá que dar lo mejor que tenga para intentar vencer el complicado calendario con el que iniciará su lucha por el ascenso este año.

Para acabar la 5a división, toca hablar de la UE Sant Andreu, equipo que recala en el grupo D. Los quadribarrats tienen un inicio liguero bastante asequible, gracias en parte a su condición de aspirantes al título, la cual los permite tener un poco de ventaja en en cuanto a nombre me refiero. Debutarán con Torrewolves, partido que deberían sacar adelante sin problemas, y despuésse enfrentarán a Espectro, Guardia de la Noche y Spanish Legends, siendo estos últimos uno de sus rivales más duros la pasada temporada. Con un inicio asequible, los quadribarrats podrían marcar diferencias ya desde un comienzo antes de llegar al parón.

Saltamos ahora a 6a división, donde nos encontramos al Santfeliuenc y el Llagostera. Los de Sant Feliu están en el grupo G, donde debutarán con Typhoons MG, en un partido a priori a favor del Santfeliuenc, y posteriormente se enfrentarán a UD Servixere, 11 Conosidos y Los Ultimates. Hay que decir que 6a división es caracterizada por la irregularidad de algunos equipos, y el ser regular puede significar un título liguero; por lo tanto, si el Santfeliuenc tiene un buen inicio, podrá optar a grandes cosas.

Lo mismo tendría que hacer el Llagostera, que debuta con Alicante United, y seguidamente se enfrentará con Espartanos VFO, Barbarian eSports y Night FC. De su comienzo hay que destacar el enfrentamiento con Barbarian eSports, equipo que colabora con la UE Sant Andreu, que seguro que less pondrán muchas complicaciones para llevarse los tres puntos.

Y cerramos con séptima división, donde nos encontramos al equipo Catalán debutante este año, el Piera eSports. Estos primeros partidos los servirán para ver realmente donde están de verdad, puesto que el hecho de debutar en una competición nueva por ellos cómo es VFO se presenta todo un reto. Empezarán contra Project FC, y después se enfrentarán a Eskombros, Spain Titan y Hombres de Piki. Está claro que el primer partido marcará las sensaciones del resto, y es importante debutar fuerte por parte de los Pierencs, que tal y cómo hemos ido viendo en la pretemporada, seguro que lo harán.

 

Author: Aleix Gonzàlez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *